uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Siemanko wszystkim ! Jestem ogólnie mało aktywnym użytkownikiem tego forum jednak bardzo pochłoniętym bakcylem hodowli tej przepięknej rośliny ;-) Jestem początkującym.Mam za sobą 3 sezony.Jednak dopiero ten ostatni był owocny.Wcześniej nie miałem szczęścia - złodzieje :-( Chciałem prosić was o małą ocenę mojej zeszłorocznej dziewczynki (purple power).Z różnych powodów reszta z 10 nie przetrwała ale została na szczęście ta jedyna ale za to owocna ;-)
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
i gdzie te fotki?
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
sory. oto foty.
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
następna
  • 31 / / 0
łodyga
  • 31 / / 0
i nastepna
  • 31 / / 0
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
GanjaFarmer pisze:
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
Sa bardzo ładne.

Kiedy doszły ?
Ile ze sztuki? wygladaja na dosyć duże: ok 2 m?
jak przygotowane miejsce?
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 22 / / 0
super krzaczory-gratuluje,napisz cos o palonku bo w tym roku chcialbym ja tez posadzic,i interesuje mnie czy jest dobra.Jaki plon z niej zebrałes i czy dało sie nią zbakać?
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
no nie powiem nie poweimm.. sytee planty.. :-D
i dolaczam sie do pytania o plon i moc? ;-)

..peace..
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.