uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Siemanko wszystkim ! Jestem ogólnie mało aktywnym użytkownikiem tego forum jednak bardzo pochłoniętym bakcylem hodowli tej przepięknej rośliny ;-) Jestem początkującym.Mam za sobą 3 sezony.Jednak dopiero ten ostatni był owocny.Wcześniej nie miałem szczęścia - złodzieje :-( Chciałem prosić was o małą ocenę mojej zeszłorocznej dziewczynki (purple power).Z różnych powodów reszta z 10 nie przetrwała ale została na szczęście ta jedyna ale za to owocna ;-)
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
i gdzie te fotki?
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
sory. oto foty.
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
następna
  • 31 / / 0
łodyga
  • 31 / / 0
i nastepna
  • 31 / / 0
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
GanjaFarmer pisze:
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
Sa bardzo ładne.

Kiedy doszły ?
Ile ze sztuki? wygladaja na dosyć duże: ok 2 m?
jak przygotowane miejsce?
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 22 / / 0
super krzaczory-gratuluje,napisz cos o palonku bo w tym roku chcialbym ja tez posadzic,i interesuje mnie czy jest dobra.Jaki plon z niej zebrałes i czy dało sie nią zbakać?
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
no nie powiem nie poweimm.. sytee planty.. :-D
i dolaczam sie do pytania o plon i moc? ;-)

..peace..
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.