Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Płyn do iniekcji? To proste. Po prostu krople z dozownika do strzykawki i pyk! w zyłkę;) Niestety ten płyn nie jest dostosowany do podawania dożylnego (nie ma odpowiedniego składu i nie jest sterylny), więc radzę nie używać tramalu dożylnie, gdy się go podsiada w takiej postaci.
W chwili obecnej znów jestem na tramalku i razem z trampkiem wędruję w nieznae i niezmierzone zakamarki mej podświadomości... Może trochę przesadzam, ale w każdym razie kiedys tak naprawdę było, więc moje słowa tylko częściowo odbiegają od prawdy.
POzdrawiam serdecznie. I może ktoś się jeszcze wypowie? Halo? SŁuchamy! :)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.