Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 35 / 1 / 0
dziodkadziod pisze:
Czosnozord pisze:
Nie Pv8 nie daje praktycznie zadnego wejscia przy wapo, ot sciaga sie chmure i za pare sekund wchodzi nienachalna stymulacja przy ktorej generalnie siadalem do ksiazki albo do pracy. Jak mowilem nielafiarzom sie bardzo to podobalo, ale ze zarowno ja, jak i ty swoje zesmy przepalili to zostaje tylko zajebisty niedosyt szczegolnie, ze sort od Czecha palil sie wysmienicie, bardzo gladko i w ogole nie siadal na gardlo, czy pluca. Generalnie to mnie osiedlowe przezenione scierwo lepiej robilo niz to.

Wapo iph chetnie w to wejde, ale jak sie pojawia o tym jakies pochlebne opinie, bo juz testowalem chociazby to 3,4 dimetoxy phgównojajebiechcewyjebkizbutow i mam dosc rozczarowan ;).

dokladnie ale o jakims sorcie mowisz czy wszystko jeden chuj bo przy wapo strasznie nie dosyc ze sobie ujebalem cala methpipe czarna mazia to podobny dym - probowalem wiele na sile dalo sie wciagnac - ale zeby jakis efekt byl a tu nic kompletnie nie

KTOS TU PISAL O ORALU - ale rowniez jakis sort (czy obojetnie) jak mam ten brunatno brozowy w grudkach i planuje zapodac tylko ile 200mg oral? a potem jak cos bedzie ile zesnifowac - odrazu mowie ze wszystskie 2 i 3 fa i EPH IPH to dla mnnie normalka - jedynie troche z tym klefem zatyka zatoki a ze jechalem teraz troche to moze z pv8 nie bedzie tak zle i tak rozjebane i tak. ale chyba jakos sie te krople na nie nazywalo pamieta ktos?? WIEC JESLI PODOBNIE DO KLEFA TYLKO NO TO ZAPODAM - moze najblizszym czasie moze przeczysscii mi zatoki po klefie i co wtedy leci jucha ?

Ps jeszcze raz najlepsza /najtansza masc do nosa krople sprey na szybko??!

Generalnie wzbraniaj się od psikaczy typu Otrivin czy inne kurestwo. Działa doraźnie, ale długofalowo "korkuje" Ci zatoki. Najlepszym rozwiązaniem jest woda z solą morską. Nie przeczyści od razu i tak dokładnie, ale długofalowo (patrząc interwałem godzinnym) wyjdzie Ci to na dobre bo oczyści Ci zatoki, a nie zajebie do końca.

Ja próbowałem 3 sortów PV8. Jeden od /cut/- lekko brązowy sypki. Generalnie nosa nie niszczył (sniff), ale po spływie miałem odruch wymiotny. Jebie to strasznie, i nie mam pojęcia do czego ten zapach przyrównać. Na ulicy dostałem jakiś czas temu biały sort (śnieżek). Robił mnie okrutnie (przez 2dni wciągnąłem w siebie 4g tego kurestwa), zapach był odczuwalny ten sam, ale był na tyle nienachalny że nie przeszkadzał. oprócz tego smakowałem nowy sort od Pyłka w krysztale. Jebie intensywniej jak biały, ale mniej od brązowego. Co do mocy jeszcze się nie wypowiem, bo jestem po próbnym malutkim szczurku żeby sprawdzić jak wchodzi.

/cut/ - vendor. | Marlboro
Wszystkie zamieszczone wypowiedzi są fikcją literacką, zaś postaci, miejsca i zdarzenia to wytwór wyobraźni autora, a wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.

Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
  • 495 / 22 / 0
@dziodkadziod
Pisalem ci w mailu juz skad mialem to pv8 ;). Generalnie widze, ze jako jeden z niewielu trafilem na ten sort ktory sie tak fajnie waporyzowalo, ale juz go nima bo vendora zawineli smutni panowie. A z tego co tu czytam i z ludzmi gadalem to reszta sortow strasznie siada na pluca.
Mialem sie jeszcze skusic na to pv8, bo nie powiem w mixie z benzo przyjemnie mi sie na tym pracowalo, ale ze wapo iph zostalo przetestowane przez prawdziwego weterana i ladnie czesze to pojde w te strone.
  • 22 / 1 / 0
Czyli po 1 lipca to PV8 bedzie tym najbliższym do a-PVP ? Pamiętam, że przed delegalem szału nie robiło, lepsze sorty teraz spotykacie ?
  • 495 / 22 / 0
Nie, pv8 kolo alfy nawet nie stal, wyglada na to, ze aktualnie tylko wapowane iph daje jakastam namiastke alfy. Jest na horyzoncie pare substancji, ktore daja nadzieje na bycie jako takim substytutem pvp, ale narazie niedostepne w pl.
  • 79 / 2 / 0
Ja przyjolem około 50mg bez żadnej tolerancji i zaraz będe chodził po ścianach bardzo dużo chce robić, mówić, gadam ciągle gadam do wszystkich zwierzam się im strasznie ze wszystkiego noga tupa bez przerwy ja pierd** ogólnie wcześniej zjadlem 400 mg klefa od południa.
Zmiksowałem teraz z chminaca i troche zwolniłem ale w nocy jak wracałem z parku to schizy były ogólnie tęż często czuje wyrzuty sumienia bez powodu tak na chwile.

Raz w życiu jadłem alfe i bardziej mi odpowiada pv8 niż alfa po której byłem o wiele wiele bardziej nieogarnięty.
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 495 / 22 / 0
Musze przyznac, ze sniff w wypadku tej substancji wychodzi o wiele lepiej niz wapo, nie jest to co prawda szczyt marzen, ale jest jakies tam pierdolniecie, a nie tylko pusta stymulacja i telepawa jak przy wapo.
  • 1009 / 42 / 0
To jest gówno nad gównami.
Szkoda na to czasu zdrowia i pieniędzy.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 495 / 22 / 0
Sprobowalem hotrailsa pv8, jedynie sobie jame ustna i palucha oparzylem ;).
  • 498 / 26 / 0
dajcie spokoj z 200mg pod jezyk niecala godzinka rychotania i po wszystkim xd
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 61 / 3 / 0
Re: PV - 8
Nieprzeczytany post autor: zLoad »
Drzewo pisze:
dajcie spokoj z 200mg pod jezyk niecala godzinka rychotania i po wszystkim xd
To miales jakas mocny sort bo wiekszosc nie czula po tym NIC :D
Last night Smileshop saved my life !!
God bless America !!
smilewholesale.eu

Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.