Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Ja robie zawsze 1:20, i nigdy nie mialem problemow ze stawami i miesniami a palilem srogie ilosci kannaczy.
wolna molekula
#mops
  • 1521 / 72 / 0
Jak o tych bólach przeczytałem to wyjebalem sie na siedzaco, macie pewnosc co do swoich vendorow? Robiliscie sobie jakies badania?
tekst powyżej =/= prawda
  • 703 / 40 / 0
saguaron pisze:
zajebiste jest to bb-22
zrobiłem maczane ostatnio 1:20 i jedna lufa robi lepiej jak lufa normalnego palenia a efekty są praktycznie takie same, w chuj podobne do mj
nawet najwieksi sceptycy po poczęstowaniu moją maczaną zmienili zdanie i jednogłośnie potwierdzili działanie prawie identyczne do mj
polecam
Też coś takiego pomyślałam po spróbowaniu. Zupełnie inna liga niż AM czy UR jeżeli chodzi o efekty psychiczne. Za to fizycznie mnie to rozjebało. Zrobiłam trochę mniej niż pół grama w trzy tygodnie paląc wieczorami. Wiem, że to dużo za dużo, szczególnie, że długo działa i tolerancja wolno rośnie. Na początku jedyny negatywny efekt fizyczny to była tachykardia (puls skakał do 110) i podwyższone ciśnienie (koło 160/100, a na co dzień mam w normie). Potem to ustąpiło, a zaczęły się silne, krótkotrwałe bóle głowy po paleniu i wymioty i problemy z błędnikiem kiedy byłam pod wpływem. To ostatnie pojawiło się w kilku ostatnich dniach i szczerze nie wiem jakby się to skończyło, gdyby nie skończył mi się materiał. Bo ciśnienie na palenie codziennie było przezajebiste. Teraz po kilku dniach zniknęło, ale jeszcze przedwczoraj wysypywałam resztki z klawiatury :nuts: Poza tym ciągle chciało mi się jeść, ale przestałam kupować odgrzewane gówna i chciało mi się codziennie coś fajnego przygotowywać. Tak samo byłam generalnie zmęczona, ale za to nie spałam popołudniami po pracy tylko kładłam się o 9-10 i rano wstawałam wyspana i bez problemów. Teraz jak skończyłam palić znowu mi się tryb życia rozregulowuje i chudnę (a przytyłam przez te trzy tygodnie z 7 kilo).

Ogólnie to żałuję, że fizycznie tak to rozwala, bo poza tym substancja działa fajnie. Raczej nie będę do niej wracać, w tej chwili chce mi się rzygać jak pomyślę o tym plastikowym dymku.
  • 2921 / 243 / 0
Palę BB-22 i 5F-AKB48 w proporcji 2:1 od kilku miesięcy.

Prawie 40 stron opinii z czego same praktycznie pozytywne, więc nie będę klepał dalej tego samego.
Dodam jedyne od siebie że jest to znakomite do podbicia fenyloetyloamin, gastro pojawia się u mnie już po kilku dniach palenia, a bóle jakie odnotowałem to jedynie przeszywające kłucie od nadgarstka do łokcia.

Wszystko ustąpiło po skończeniu ekhm degustacji :) Teraz ładuję akumulatory i czekam do wypłaty %-D
Dawny nick: tur3k
  • 245 / 2 / 0
A czy mial ktos kiedys do czynienia z niesmierdzacym sortem bb? Zamowilem 5 od pojedyńczego z promo bedzie ok na stowe podkladu?
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 5 / / 0
aha5g pisze:
A czy mial ktos kiedys do czynienia z niesmierdzacym sortem bb? Zamowilem 5 od pojedyńczego z promo bedzie ok na stowe podkladu?
Może być nawet za dużo dla niedoświadczonej osoby
  • 245 / 2 / 0
Doświadczony jestem w chuj alenznbb maczan nie robiłem tylko proch wapowałem,można powiedzieć że "zjadłem na tym zęby" ;)
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 19 / / 0
Wiec po przerwie z tolerką na małym poziomie wróciłem i ponownie zamówiłem proch. A tolerancje zrobiłem na 2 tyg jechaniu na maczankach ale ostatni tydzień bardzo słabym. Zamówiłem bb-22.
Nie jest zły według mnie. Wręcz bardzo dobry kanna ale po opiniach czułem niedosyt gdyż spodziewałem się większej psychodeli. Charakterystyczne dla bb-22 jest to jaką euforię daję. Taki fajny typowy banan na twarzy. Moje ostatnie dni spędziłem podczas medytacji i podróżach po zakonnym wirze. W piątek wieczorem zacząłem to wróciłem w niedziele rano.
  • 4 / / 0
W połączeniu z 5-f-akb48 prawie jak trawka
  • 1169 / 52 / 0
@up Dodaj troszkę thj-108, i masz miód malina maczane.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.