Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 127 / 1 / 0
Witam,
wątek dla tych którzy mieli do czynienia z obiema substancjami i potrafią porównać różnice w działaniu tych związków.
Opisujcie i doradźcie co lepsze.
  • 25 / / 0
body load -> w moim przypadku przy 2C-E zdecydowanie wiekszy (ale tylko raz, przy dawce 40mg)
czas trwania -> 2C-P zdecydowanie dluzej (12-15h?) niz 2C-E (do 8 godzin w moim przypadku)
synestezja praktycznie ta sama
wizualnie 2C-P>2C-E
psychicznie 2C-E>2C-P
  • 142 / / 0
Moja dziewczyna mówi że 2C-E to reklamowa wersja 2C-P (demonstracyjna to chyba złe określenie na to co miała na myśli).
Jak dla mnie 2C-P jest trochę więcej niż dwa razy silniejsze niż 2C-E. Według moich doświadczeń wizuale są dużo bardziej efektowne przy 2C-E, ale może powinienem po prostu spróbować większej dawki 2C-P albo nosem.
  • 297 / 2 / 0
IMO przy tego rodzaju substancjach wątek nie ma sensu kompletnie.
Tak samo użytkownicy mają różne preferencje.
rc działają dość indywidualnie więc tego typu porównania są z dupy.
Masz wątki o jednym i drugim, przeczytaj pare postów, wyciągnij wnioski, spróbuj/porównaj.
Jeśli ten wątek zostanie to i tak po jakimś czasie ktoś wejdzie i będzie bez zapoznania się z wątkiem
zadawał pytania "co lepsze" itp.

Wyjebta to.
  • 2775 / 39 / 0
Psychodeliki działają na tyle indywidualnie, że dwukrotne tripowanie na tym samym środku może owocować w zupełnie inne przeżycia. Skurwol ma tutaj świętą rację i porównać możesz sobie jedynie czas działania oraz dawkowanie. Zamykam

EDIT: żeby nie było - pisząc psychodeliki mam tu na myśli substancje poruszane w pytaniu, tj. 2C-E i 2C-P :)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Psychodeliki działają na tyle indywidualnie, że dwukrotne tripowanie na tym samym środku może owocować w zupełnie inne przeżycia.
Otóż to. Dobrym przykładem z experience'a piliterskiego wynika jasno, że np. 2C-T-7 działało raz bardzo intensywnie na patrzałki, a raz nie. Ale zawsze na ciało i to raczej intensywnie. Nie było miło, jeno to nie ten temat. Podejrzewam, że z 10mg 2C-E bym się śmiał, z 30mg pewnie też, ale po przydupceniu 30mg 2C-P to ta substancja się śmiała ze mnie, za to mi do śmiechu już nie było, siedząc całą noc w lesie na ambonie, słysząc sarny, dziki oraz inne, przerośnięte prosiaki. I chuj wie co jeszcze się tam włóczyło
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.