Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Zwykła woda ? Zimna, ciepła ? Tak dobrze się rozpuszcza w wodzie >?
Kurwa, szkoda że igieł i pompek nie nakupiłem w PL.
Zawsze marzył mi się dożylny psycho trip.
20mg powinno być tak OK. Dawkowanie od 20mg - 30mg. A oni blottery porobili po 10mg. Kurwa, mogli to kapsułkować. Takiego dużego kartona nie idzie w ustach trzymać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3442 / 715 / 9
Solubility in water

>70mg/ml (20°C)

Może być o temperaturze pokojowej. Tylko nie wiem czy by w baty nie paliło bo sniff piecze jak chuj.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5774 / 1181 / 43
Ok zrobie to jutro i wypije. Ale już bez DXM ani MDMA, tylko fenylka solo.
W PL, w domu jeden karton pamiętam fajnie mnie zrobił.
Tylko czy baclofen, który zjem rano, nie osłabi tripa >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 42 / 1 / 0
Wszystkie fenylki na mnie ciezko wchodza (po prostu wygladam jakbym mial eksplodowac, a oczy znajdowalyby sie poza atmosfera), gdy juz substancja wejdzie to wszystko mija ale ten loading przy C-X'ach jest koszmarny... zjazd tez do przyjemnosci nie nalezy jesli pusto w poblizu... stad rzadko do fenylek zagladam...

Dzialanie 2C-E to poezja, takie 30mg wyrywalo mnie rowno i stabilnie, jak wiekszosc psychodelikow w zaleznosci od przygotowania takie zbieramy plony w postaci przepieknego lub mrocznego tripa.
Fenylki cechuja charakterystyczne fraktale (gdy bylem na lace trawa rosla do niewyobrazalnych rozmiarow).
  • 150 / 35 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: Rossana »
Brałam wczoraj, 20-25 mg, p.o., ale po 8 godzinach od wzięcia to już w łóżku byłam i prawie spałam. Ogólnie bardzo przyjemny i lajtowy trip, ale dość krótki (spodziewałam się większych wizuali, a te były dosc słabe i trwały krótko)
Kiedyś brałam 2C-B i wtedy wizuale były bardzo intensywne.
  • 1993 / 490 / 0
Dziwne to co mówisz, 2C-E jest dużo mocniejsze pod względem wizualnym i mentalnym od 2C-B. W sumie 2C-E to jedna z najbardziej wizualnych fenyloetylofamin .
  • 2939 / 1593 / 35
Zdecydowanie mocno wizualne nawet nie ma co dyskutować.
Dobra substancja z rozwagą naprawdę.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.