Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, Ćpaki

Chciałbym zapytać was o ważną dla mnie kwestię - czy są kraje w Europie, w których 2C-P jest legalne? Gdzie szukać takich informacji?

Halp. Żyła już zaklepana.

Przeniesiono temat do wątku ogólnego. | STR88
  • 150 / 35 / 0
W Holandii większość 2C-x z wyjątkiem 2C-B jest legalna
  • 120 / 31 / 0
Dawniej to przedawkowałam, o wiele więcej niż zalecane. Jak wyglądał trip? Nabrzmialy mi żyły, które z nuta psychodelii. Ciało okrylo się zielonymi żyłami napuchnietymi jakby mnie chciało rezerwac. Mogłam tylko leżeć w bezruchu, żeby krew rytmicznie płynęła.
24godziny leżałam, nawet nie drgnęłam w pozycji na krzyżu.
Świetny trip, nie polecam.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 1 / / 0
Hej. Znalazłem stara znajdę z okolic pewnie 2015-17. Myślicie, że przeżyło? :)

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.

Tani i uzależnia bardziej niż fentanyl. Kush pustoszy Afrykę, ofiary narkotyku trzeba kremować

Tani i silnie uzależniający syntetyczny narkotyk zalał rynki w Liberii, Gwinei, Gwinei Bissau i Gambii. Według raportu Global Initiative against Transnational Organized Crime (GI-TOC), pochodzący z Sierra Leone kush szybko rozprzestrzenia się w Afryce Zachodniej.