Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 5 / 0
Im czystsze tym też wolniej powinno się rozkładać. Mogę zaryzykować stwierdzeniem, że czysty freebase na przestrzeni kilku lat nie straci ani trochę na mocy gdy jest trzymany w temperaturze pokojowej w zacienionym miejscu.
%-D
  • 1 / / 0
W jakich piksach aktualnie najłatwiej dostać czyste 2C-B. Ziomek od którego biorę emkę nie ogarnia tematu i muszę go naprowadzić. Czytałem że wcześniej były myszki i rolexy ale czy to dalej lata po rynku? Pozdro
  • 3141 / 875 / 5
@Thamior
W żadnych piksach nie dostaniesz czystego 2C-B. Piksy to z definicji miks.
A jeżeli pytasz w jakich piksach dostaniesz 2C-B - to w takich, w jakich twój diler sprzedaje. Kształt/znaczek/kolor nie mają znaczenia, tam może siedzieć wszystko.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 361 / 49 / 0
05 maja 2025Thamior pisze:
W jakich piksach aktualnie najłatwiej dostać czyste 2C-B. Ziomek od którego biorę emkę nie ogarnia tematu i muszę go naprowadzić. Czytałem że wcześniej były myszki i rolexy ale czy to dalej lata po rynku? Pozdro
Ja kupiłem w hmmm proszku... oj jak to dało mi do wiwatu to głowa boli :P - to było czyste. Nie mniej jak wyżej napisał.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.