Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5064 / 866 / 0
Jak nie masz doświadczenia z substancją i psychodelikami ogolnie to kilka dni pod rząd można pojechać beż dużej straty jakości tripa ale wszystko co dobre się kończy i efekty przestaną być zadawalajace .
Dużo też daje stosowanie roślinnych maoi . Sam Stosowałem nieświadomie i to podbija efekty .

Co ciekawe, strukturalnie substancja jest podobna do meskaliny , a meskalina ma potencjał w leczeniu uzależnienia od alkoholu .
Tutaj również po paru sesjach zauważyłem że znacząco mi przeszła chęć na upijanie się
A wręcz kończę na 1 piwie. I to bardziej dla smaku .
W ogóle jak porównać potencjał tripu na.psychodeliku to alkohol wydaje się trucizna.
alko jako depresant daje z odbicia gorsze samopoczucie na drugi dzień a po suto zaprawianej imprezie wręcz u mnie nasila nerwicowe i lęki.
Na chęć palenia tytoniu niestety nie działa.
A szkoda .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.