...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka,
Zaczalem robić sobie detox od "mata" cokolwiek jest sprzedawane pod tym przydomkiem :')
Czyli wszystkie cmcki mmcki etc. I tu moje pytanie, czy wiadomo oczywiscie mniej wiecej ile detoxu trzeba zrobic aby zeszla tolerancja zupełnie? Pamietam pierwszy raz wciągnąłem okolo 80mg sniffem i mialem wrazenie jakby kazda komórka mojego ciała wibrowala, mialem nadsłuch, energia mnie rozsadzała a teraz zdarzy się coś to jest mi po prostu troche lepiej, mam troszeczke wiecej energii etc. Nie widze sensu wydawac pieniedzy i marnowac zdrowia dla takich efektów. Powiedzcie mi moi mili co wiecie ;) :nos:
  • 6 / / 0
Tak, jak na początku, nie będzie już nigdy:p Myślę, że 2 tygodnie spokojnie wystarczą, aby poczuć zadowalające efekty, pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.