ODPOWIEDZ
  • 5395 / 991 / 0
Nie pomogę. Ja znam tylko siarczan i sól [ apteczne to sól]. Siarczan jest dziwny . Faza ni w pizdu ni w oko
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 6 / / 0
Spróbowałem tianeptyny w formie free acid. Dawka to było 300mg. Trzeba brać poprawkę, że mam dosyć dużą tolerancje na oxy, tramadol, DHC itd. Pierwsze efekty poczułem po około 40 minutach, na pierwszy plan wchodzi sedacja. Euforii nie doświadczyłem. Działała spokojnie te 4 godziny, ale ostatnie 2, to już działanie "w tle". Z tego co czytałem, to ta forma tianeptyny działa po prostu słabiej, ale dłużej. Będę musiał spróbować większej ilości. Powinna się sprawdzić przy lekkim skręcie.
  • 543 / 70 / 0
moja ulubiona zabawka ostatnimi czasy. Staram się nie grzać za dużo po odwyku ale to jest cudowne, u wizycie lekarskiej wspomnieć przy okazji czy by nie wypisał i za 21zl masz cos mocniejszego od 240mg kody, ja noddowałem po calym opakowaniu coaxilu dwukrotnie gdy 240mg kodeiny ledwo działało.

Ps; lekarze zaczynają czaić powoli ocb, na jednej stronie do erecept przy wybraniu coaxilu jest notka, że "ze względu na nadużywanie tego leku [...]" blabla.
  • 17 / 1 / 0
Poszło 30 tab coaxilu (375mg tianeptyny) / w dorzutce po 20 minutach, pokruszone na jeb*** pył i rozpuszczone w wodzie. Czemu to słabo zadziałało? Czuję swędzenie, mam czerwoną skórę, nie siadło mi jakkolwiek na oddech, mam przyśpieszone tętno, zawroty głowy, lekkie uspokojenie, lekka senność, odbiór muzyki normalny, zero euforii, czuję jak mi na oczy trochę siadło. zero noddów, trudności z przełykaniem i niedosyt mówiący mi w głowie "KUR** CZEMU". Myślałem, że to mocniej zadziała...

Dodam, że cały dzień praktycznie nic nie jadłem. Tylko kromkę chleba tostowego pełnoziarnistego
Wczoraj wyćpałem leczniczo 900mg pregabaliny a z 3 dni temu brałem 10mg mianseryny. Nic więcej
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2026 przez oorety, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.