Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Zauważył ktoś jeszcze wpływ tetry na świadome sny ?
  • 583 / 6 / 0
[quote="Nlufarulez"]http://link.springer.com/article/10.100 ... -6?LI=trueZauważył ktoś jeszcze wpływ tetry na świadome sny ?/quote]

nie zauwazylem, a jadlem tego sporo
  • 1488 / 21 / 0
No i w końcu doszło do spotkania Pana Non'a z Tetraratio 50mg pro tabs.
Pierwsze podejście: 250 mg - nie wiem, czy tolerancja wyrobiona wcześniej na Sedamie odegrała tu jakąś większą rolę, ale nie poklepało, tak jak oczekiwałem. Generalnie wcale nie czułem tego rozluźnienia, w dodatku górę wzięła raczej senność. Dorzuciłem sobie do tego 300 mg kodeiny wyciśnięte z trzech blistrów Neoazariny i też lipa.

Nie wiem, czy to autosugestia, czy nie, ale na języku przez cały czas działania tego leku utrzymywał (i utrzymuje, bo właśnie wpierdoliłem kolejne 5 tabletek) się gorzki smak. Niektórzy ludzie takie nwgatywne skutki uboczne mieli po zażyciu np. leków steroidowych albo metotreksatu. Straszne uczucie i psuje całą zabawę, niestety...

Cóż, paczkę pewnie jutro skończę przy akompaniamencie PST i antidolowego roztworu. Póki co jestem gorzko (dosłownie) rozczarowany.
  • 583 / 6 / 0
no jak tolerke na benzo masz wyrobiona to tetra w malych dawkach cie nie rozluzni.
po stymulantach gorzki skam, suchy jezyk jest po opio wsuemie tez.
jebnij 400mg tetry i powinno cie rozluznic
  • 1488 / 21 / 0
Doprawiłem jeszcze 12 mg Sedamu, dopiero poczułem działanie.
A jutro robię kombinację z opiatami. Generalnie jak zmieszałem z kodą, to miałem problemy z oddechem (przy żadnej innej benzo z opio tak nie miałem, a 300 mg to mało, waliłem przecież 450 + 500 g Fresco, do tego mnóstwo rolek albo bromazepamu i nie było kłopotu z oddechem. A tutaj bałem się spać, żeby się nie udusić.

Jutro konkretny test. Myślę, że 400 mg mi jeszcze zostało, więc jutro:

400 mg Tetraratio, podzielone w dwóch dawkach, czyli 250 mg 20 minut przed antidolem, po antku wrzucam 150 tetry i popijam sobie PST do oporu. Potem lecę na gibona, zobaczymy, czy będzie tak, jak sobie wyobrażam.
Jutro zdam relację ;)

P.S - no i kurwa tak mi gorzko, że już półtora litra muszynianki wypiłem i nic. Wkurwia mnie to.
  • 1743 / 25 / 0
Miej w pogotowiu nospe żeby potem z odlaniem nie było problemu :) Kiedyś PST robiłem ze znacznie za dużej ilości wody i pojawiał się problem przy podobnym miksowaniu :)
Non omnis moriar.
  • 281 / 26 / 0
Ktoś nie wie czasem jaka jest biodostępność tetrazepamu do nosowo? Bo myopam50 doustnie prawie nie działa, muszę brać 2 tabletki na jakiekolwiek rozluźnienie, do nosowo działa jak z 6 doustnie. Kiedyś brałem myolastan i działał doustnie normalnie. Czy to możliwe, że z tabletkami myopam50 jest coś nie tak i mają obniżoną biodostępność :huh:? Przerwy pomiędzy braniem myopamu miałem przynajmniej 1-tygodniowe, brałem na ból pleców, niezbyt silny, ale jednak wnerwiający.
  • 1488 / 21 / 0
Było już wałkowane tysiąc razy: administracja donosowa nie wpłynie na biodostępność Tetrazepamu, tak jak większości bzd (co innego Zolpidem)
Weź po prostu 3 tabletki, wtedy sobie polepszysz.
  • 281 / 26 / 0
Skoro nie wpływa to czemu jest silniejszy? Działanie w czasie jest rozłożone tak samo, tyle że szybciej wchodzi. "Mięśni jak z waty" nie czułem przy przyjęciu jakichś 7 tabletek (nie jadłem wtedy nic ciężkostrawnego ani dużego), za to poczułem to do nosowo po 1. A z tego co wiem myopam50 to nie jest preparat o przedłużonym uwalnianiu.
  • 1488 / 21 / 0
Może Placebo? A może odkryłeś nową drogę administracji tej benzodiazepiny?
W takim razie ciesz się oszczędnością ;)
Ja już się w Tetrazepam bawił nie będę, drogi, moim zdaniem nie nadaje się nawet jako dodatek do opiatów, a gdyby mnie korzonki bolały, to lepiej rozluźniłoby mnie piwo, niestety. Ale być może to wina mojej tolerancji...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.