ODPOWIEDZ
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
madrider, idioto, skończ pierdolić, bo już cię słuchać nie można. Zaczynają mnie wkurwiać moralizatorskie posty niedouczonego półgłówka, które zresztą nawet nie są na temat. Jak wypijesz te swoje pierdolone 3 piwa, to twój żołądek będzie miał więcej IQ od ciebie, cystogłowy.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 354 / 4 / 0
Nie wiem w czym jestem niedouczony bo kończyłem studia. :-D
Ok możesz mi dać bana nie ma problemu z chęcią zakończę tutaj "karierę", nie wiem co jest moralizotorskiego przecież wiadomo, że wielu opiatowców ma hiva i hcv, nie powinienem tak pisać do NO zwłaszcza że jest wporządku. Cóż agresja, ja nie lubię ludzi co gloryfikują opiaty i wszystko co piszą jest nakręcające tak jakby nie było tej drugiej strony opiatów. To nie jest forum dla mnie i tyle.
PS. Sorry NO za to co napisałem bo w sumie to że masz humor w tym całym messagu to dobrze o Tobie świadczy.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Więc po chuj piszesz? Już w połowie wątków pisałeś, że nie piszesz tu więcej, ale dalej płodzisz jakieś chujowe posty.

Słuchaj, to jest forum dla narkomanów i większość z nas wie, że narkotyki są niebezpieczne itp srele morele. Tak samo większość z nas się wjebała na własne życzenie. Chcemy sobie tylko pogadać o tym co nas łączy - w niektórych wątkach piszemy, jaką nam przyjemność sprawia ćpanie, w innych, jaki ból uzależnienie. Gówniarzom z reguły mówimy wypierdalać, bo naprawdę w niczyim interesie jest, żeby gnojki się wjebały w opio.

Ale ty kolego tego najwyraźniej nie ogarniasz i wkurwiasz wszystkich swoim monarowskim pierdoleniem. Załóż sobie wątek "narkotyki są złe" i tam się produkuj. A nas zostaw w spokoju, bo to co najbardziej mnie wkurwia, to wszelkiej maści społeczniacy, starający się "uszczęśliwić" mnie na siłę.

//edit

no problem. Zmień strategię i bedzie git.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 354 / 4 / 0
To jak wielką przyjemność dają opiaty to każdy z nas wie. Tylko że to jest tak jak z jazdą ferrari możesz wsiąść rozpędzić się i już nie wyhamować a konsekwencje są bardzo duże i to nie "tylko" HCV. Dlatego ja zachęcam do bardziej urozmaiconego życia brania też innych używek, nie brania dożylnego, nie brania opiatów w ciągach bo to niewiele daje a zabiera wszystko, jeżeli ktoś nie może/nie chce wyjść z tego uzależnienia i obalam mity jakby opiaty to były nieszkodliwe leki bo tak nie jest.
Co miałem napisać to napisałem. So have fun.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie wazne czy lizes cos
,jesz
,wkladasz to sobie w dupe,
hukasz,
pijesz,albo palisz
jesli robisz to zeby miec faze to CPASZ proste nie ?
tylo hcv pierdolisz dla mnie to by byl wyrok i pirdalnal bym chyba scigaczem czoloweczke z tirem
opiaty sa szkodliwe jednak znam ludzi ktozy jada latmi na opio a na fetugu max 3 lata...
mity jakie mity kazdy kto cpa wie co moze go spotkac mysla o tym przynajmiej raz ...
bilans strat i zyskow
gowniarz jak sie wierdoli to po uszy
mozna cpac z glowa
to tak jak wino do obiadu dobre ale 5 dzienie niekoniecznie...
riki tiki narkotyki zazywasz wygrywasz oby nie dostac w bonusie hcvlka
ale odpowiednie higieniczne podejscie i jest ot
najgorzej jak ktos cpa i na niczym totalnie niczym mu niezalezy
nawet na sobie ....
narkotyki nie powiny sluzyc jak droga ucieczki
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
I higieniczne podejście czasem nie pomoże - gotowanie nie zabija HCV.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ale stanowczo nie zaszkodzi miec swierzy czysty sterlny nowy sprzet
nie walic odpalu niwiadomego pochodzenia
nie szukac cudzego sprzetu
mozna korwa uwazac i sie nie dac trafic
a jak sie jest wjebanym to joz huj pekaja wszelkie hamulce
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 2 / 0
Wiem co nie co o kuracji interferonem alfa i ryboviryną. Koleżka mój dobry taką kuracje przeszedł. Raz w tygodniu kujesz się taką pół automatyczną strzykaweczką. Jakies 2 do 3 dni po strzale człowiek czuje się przejebanie. Bolą stawy, gorączka, częste depresje i itp przynajmniej ten mój koleżka tak miał. Po zakończeniu kuracji okazało się, pozbył się dzięki niej wirusa z krwi. Najgorsza właśnie rzeczą jest, że długo się czeka w kolejce, ale wydaje mi się, że warto. Zawsze to o jakiś czas przedłuży życie.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2009 przez pan_z_problemem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Wyobrażam sobie jakie trzeba mieć ciśnienie aby walić czyimś sprzętem.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 494 / 26 / 0
Wcale nie takie kurwa duże. Na pierwszy raz myślisz, że każdy ma swój?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.