Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Ozona Cherry i Alpina - moi faworyci :) Za to chapman Wiśniowy - syf że szkoda gadać.

Kreski są okej ^^ dopóki nie mają metra długości i 2 cm szerokości. A i tak najlepiej z mapy wciągać (Generale Czarko! informuję <snufff> że właśnie zajęliśmy zachodnią cześć Niemiec i Holandię :D )
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
JA polecam wsadzenie tabaki do zamrażalnika na jakiś czas . Skonsumowana potem smakuje lepiej , czuć morele i ma fajniejszą konsystencję .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Odkryłem niedawno dwie wspaniałe tabaki :cool:. Otóż, do listy mych ulubionych dołączyły Ozona Spermint i Chapman Vanilla. BTW, strasznie spodobała mi się mieszanka Gawitha Apricota z Red Bullem, taka wzmocniona morelka.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 2310 / 11 / 0
Ozona spearmint ? Jakoś mi nie podeszła , smakuje jak guma miętowa , co niezbyt mi odpowiada . Zdecydowanie wolę cherry . Ozona ma fajną konsystencję i mocny aromat . Jednak ta spearmint jest zbyt słodka jak dla mnie , to nie taka mięta jaką lubię . Gawith mi się kończy , będzie trzeba zakupić świeżego plus jakąś nową , niepróbowaną wcześniej tabakę . Kreska Apricota prosto z zamrażalnika fajnie kręci .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2518 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzielnicowy »
Ozona Supermint jest dobra, chociaż do moich ulubionych tabak nie należy. Ale jeśli chodzi o Chapmana Vanilliowego to wybacz, ale gorszej tabaki nie snuffałem. Sztuczny aromat, a co gorsza ten spływ :scared:
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Ozona Raspberry Fresh and Fruit - polecam :D Najlepsza jakiej kiedykolwiek próbowałem :D
  • 2310 / 11 / 0
@Kwidron . Będzie trzeba wypróbować . Ja dziś kupiłem starego dobrego Gawith'a bo z innych tabak był Red Bull i Gletscher Price . A tę ozonę raspberry niebawem wypróbuję .
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2310 / 11 / 0
Dziś kupiłem sobie Gletscher Prise i muszę przyznać , że to jedna z lepszych tabak jeśli chodzi o zmrożenie układu oddechowego ,,,
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Hehe :) Ta Ozona jest na allegro, za ok. 5zł, tylko niestety w 5 - cio gramowych opakowaniach, ale i tak jest bardzo dobra :D A ide sobie sciagne scieche, a co tam :D
  • 88 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: heru »
Po wciagnieciu czuje sie jak w woodstockowym toitoiu
Dwa lata się męczę z identyfikacją tego smaku :-D I to jest dokładnie to - toitoi. Co nie zmienia faktu, że bardzo Gletschera lubię ^_^
Najlepsza jakiej próbowałem to Packard's Club. Zajebisty smak - mentol, róze i cytrynka. U nas niestety do zdobycia tylko na allegro, albo można sprowadzać z Niemiec.
[i]Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.

Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.