ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja ogolnie z zapytaniem. Pierwszy raz sprobowalam tabaki i zamiast czuc te pobudzenie, zaczelam czuc sie spiaca. (uczucie podobne jak po narkozie xD). Czy wie ktos moze dlaczego tak jest? Bo nie moge nawet na internecie znalezc odpowiedzi na to a bardzo ciekawa jestem
  • 1483 / 384 / 13
to pewnie przez SSRI ale następnym razem bierz z zaufanego źródła
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.