ODPOWIEDZ
  • 109 / 7 / 0
Jest coś takiego co na forach tabaczanych co ludzie nazywają przypadłością "poschlowskiego nosa". Długotrwałe użytkowanie wyłącznie tabak "kioskowych" czyli m.in gawith, red bull, itp, może skutkować problemami ze śluzówką. Może, ale nie musi ;) To kwestia przede wszystkim chemicznych aromatów dodawanych do tych tabak. Jesli u kogoś występuja takie problemy, to polecam albo odstawienie tabaki na jakiś czas, albo zmiane tabak z poschlowskich, na jakieś od angielskich producentów, np. Wosy, czy Samuele Gawithy :) Od siebie szczerze polecam wyroby Toque :)
  • 1262 / 17 / 0
Bzdura odstawienie nic nie daje, za czasów szczyla zużyłem jakieś 50-60 różnych tabak, redbulla to chyba z KILOGRAM.
Teraz jak wezmę choćby trochę to mam od razu zatkany nos i problemy kilkudniowe nawet antyhistaminy i psikacze ledwo pomagają.

Nie wiem ile lat się regeneruje śluzówka ale u mnie chyba się już nie naprawi.

Ale medyk to było coś %-D rozkuriwator na wagarach XD
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5838 / 1209 / 43
Często spotykacie fanów tabaki ? Ja rzadko. Dziwi mnie, że tak dużo ludzi jej wgl nie zna.
Ostatnio idę do roby, a zaczepia mnie jakiś kolo, i pyta o szluga. Mówię, że nie mam. on na to że go ciśnie, wali tabakę ale jej nie ma i szluga by przyjął. Ja na to, że tabę wciągam. I tak przysznupiłem razem z nim.
http://www.youtube.com/watch?v=6kl1uljZZZA oto hymn tabaczników. @ up , mam to samo. Myślę, że kiedyś przejdzie do chuja.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 28 / / 0
nie jestem jakims wielkim fanem tabaki. kilka razy sie zdazylo, ale to raczej tylko w ramach zbierania doswiadczen. ostatnio kolega mnie czestowal wlasnie tabaka od Paula Gotarda bodajze blackberry, ale i tak nic nie przebija smaku dziecinstwa red bulla :D
I was blind, but now I see.
  • 182 / 4 / 0
Mnie właśnie zajebany nos zniechęcił do tabaki, na początku wszystko było spoko później jakąkolwiek bym nie posmakował to kichrawa zatkana.
  • 48 / / 0
Swego czasu robiłem inhalację jakimiś tam solami morskimi - nie powiem, nawet mi na ten zatkany nos pomagało.
  • 182 / 4 / 0
Ja też, no ale potem stwierdziłem na chuj to walić.
Teraz bardzo okazjonalnie.
  • 43 / 1 / 0
W trakcie używania tabaki polecam kupić sobie jakieś "krople" w stylu woda morska, i nawilżać nos - u mnie tabaka straszliwie wysusza nos już w trakcie pojedynczej sesji :/
  • 207 / 2 / 0
Ja z tabaki korzystam ale to z wiadomych celów kto co lubi już takie przyzwyczajenie :P Tylko brak efektow :D
  • 182 / 4 / 0
Oj te przyzwyczajenia :)
Ja soli morskiej używałem do zabaw za ketonami, po prostu sesja mając w kieszeni sól morską to piękna sprawa, z tabaką ma się podobnie.
Chociaż biorąc pod uwagę mój osobisty przypadek mam wrażenie że bardziej mi suszy nos tabaka niż pentedron.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.