Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
siemka, to moj pierwszy post tutaj:) Mieszkam w Szwecji i do tej pory zarzucam MDMA tylko jak jestem w Polsce bo mam tu po prostu najblizszych znajomych ktorzy tez czasem lubia poleciec w tripa, ale chcialbym ogarnac sobie raz na jakis czas jakas fajna przyjemna pigule tutaj. Myslicie ze ciapaki sa dobrym kierunkiem do ogarniecia sobie sortu bez niepotrzebnego syfu? Niektorzy mowia ze nie, itd. ale tez chce poznac wasze zdanie w jaki sposob moge sprobowac ogarnac sobie tutaj jak najczystsza emke:)
  • 2 / / 0
Re: Szwecja
Nieprzeczytany post autor: Lil chef »
Nie mieszkam osobiście we Szwecji ale pierwszy lepszy ciapak to nie najlepszy pomysł bo może być wyjebka
  • 190 / 20 / 2
Jak wygląda sprawa z lekami od psychiatry?
Potrzebuję jakiś świstek w razie kontroli policji itd. ?
We wrześniu płynę promem na jeden dzień i prawdopodobnie będę miał przy sobie benzo, promazynę, metoklopramid, klomipraminę, kwetiapinę i być może dihydrokodeinę.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
Heja, co mozna zgarnac z apteki w szwecji? Bez recki, jakas koda bez parasyfu, DXM chociaz? Pozdrawiam
Predzej martwy niz slaby
  • 84 / 80 / 0
Mam rodzinkę w Szwecji i myślę sobie (ale to tylko moje domysły), że ciężej skminić alko o każdej porze dnia i nocy niż narko, w związku z zajebistymi ograniczeniami dotyczącymi alkoholu. Ale to tylko takie luźne przemyślenie. Rodzinka pijąca, ale nie ćpająca, więc nie mam ogólnych informacji co łatwiej, lepiej etc. Wiem, że z alko są pojebane akcje.

Pozdro.
Gorszy niż reszta...
  • 1 / / 0
Jakies info dot. okolic Goteborga?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.