Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mordy, wziąłem coś co jest sprzedawane jako mefka 4mmc, szczerze wiem że to może być nie to ale mniejsza. Od jakiegoś czasu (ok. Godziny 2)czuję się w chuj dziwnie, chciało mi się wymiotować, potem głowa bolała serce nakurwialo, potem w chuj bomba nigdy takiej nie miałem. Przedwczoraj wziąłem 3 kreseczki z 300mg pewnie, wczoraj jakoś 400mg a dziś poleciałem grubo bo lecę od godziny 21/22 ostatnią dawkę jakoś 200mg chyba na raz wziąłem przed 4 godziną. Mam w domu midazolam 10mg podawany doustnie strzykawką do jamy ustnej, hydro tablety po 10mg, propranolol też piguły po 10mg, kwetiapine ir 100 i 200 mg. Mogę coś z tego wziąć żeby się ogarnąć? Jak coś to możecie pomóc w jakie leki mogę się zaopatrzyć na przyszłość piszcie niżej

Edit: jest dobrze po prostu przesadziłem za ostatnim razem, ale na pytanko co do leków można odpowiadać 😉

dodano część posta ze zdublowanego tematu/ lady
  • 627 / 84 / 0
Nie waż się w przyszłości mieszać β-ketonów z propranoloem, @Olowpierdolo3. Z wyboru najlepsze na ratunek będą benzodiazepiny. hydroksyzyna i kwetiapina nie wejdą z kryształem w niebezpieczne interakcje. W przypadku wystąpienia takich objawów, nie ryzykuj, tylko dzwoń po pogotowie ratunkowe. Ratownicy zmierzą ciśnienie tętnicze i wykonają EKG. Jeśli będzie z Tobą słabo, przewiozą na SOR, gdzie dostaniesz kroplówki.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 117 / 28 / 0
Warto wspomnieć, że dawka kwety nie powinna przekraczać 100mg. W wyższej blokuje wychwyt zwrotny noradrenaliny przez co zwiększa się jej stężenie w mózgu i jeszcze bardziej nakręca nieprzyjemny stan. Wyrzuć ten propanolol i zaopatrz się w lek nowszej generacji jak nebiwolol. Oprócz spowolnienia pracy serca rozszerza naczynia krwionośne co obniża ciśnienie i nie powoduje tylu niepożądanych działań. Generalnie beta-bloker zostaw jako ostatnią deskę ratunku, kiedy leki uspokajające nie pomagają na obniżenie tętna/ciśnienia.
  • 0 / / 0
Ostatnio escitalopram 20mg daily,przedwczoraj zjedzone 2g sredniej jakosci fety.Po nocce z rana Escitalopram 60 lub 80mg wrzucony.
Znowuż 2 takiej samej krajowy zjedzone z wczoraj na dzis.
130 puls, ale tempertura w normie, zrenice wyjebane prawdopodobnie ZS.

Robic z tym cos,przeczekac nwm czy jest szansa ze bedzie gorzej
  • 2 / / 0
Pomocy zapaliłem coś co było chyba być ziołem rozszerza zielenice jak po temacie równowagę zaburza myślenie wywołuje ciężko głowę dezorientację niewiem jak to nazwać ale jakbyś miał odlecieć co robisz
  • 99 / 25 / 0
Zmierz ciśnienie i tętno, jeśli będzie delikatnie podwyższone cisnienie typu 130-140 skurczowe i okolo 100 rozkurczowe to nie ma sie czym przejmować biorac pod uwage zazycie substancji. Tętno na poziomie 100-120 tez nie powinno budzić niepokoju jesli wyjdzie takowe. Jeśli nie masz problemów z oddychaniem, nic cie nie boli ani nie mdlejesz to nie panikuj bo nic ci nie będzie w takim razie. Jeśli masz przy sobie możesz zjesc jakas niewielką dawke benzo na uspokojenie. Pij wode, zjedz magnez, potas i powinno przejść samo.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.