Ps. Prosze o scalenie posta, SUBSTANCJA metylofenidat
scalono posty - mmigotka
Ile metylofenidadu wziąłeś?
1. Uspokój się tak jak każdy pisał, nawadniaj się co najwyżej użyj benzodiazepin.
2. Masz zaburzenia nerwicowe i za każdym razem schizujesz, to oznacza że to nie dla ciebie więc przystopuj
3. Nic ci nie będzie
4. Zamiast pisać tu o dosłownie to samo czytaj odpowiedzi, które dostałeś w poprzednich dniach
Edit: Teraz zauważyłem, że chodzi o kolegę. Zastosuj wobec niego to samo co ci pisaliśmy gdy też przedawkowałeś metylofenidat, w tym również to że to nie jest dla was bo wam to nie wychodzi a pisanie ciągle o to samo to moim zdaniem zaśmiecanie wątku.
Nakurwiam w sytuacjach stresowych w pracy co kilka godzin po 20mg Medikinetu, łącznie w ciągu doby 120-140mg
Kiedy umrę?
Wiem, pytanie niby żart, ale boję się o siebie, lecz nie mogę przestać brać
głupia podpowiedź na głupie pytanie
a chuj wie… może jutro, może za tydzień albo kilka(naście) lat - jeśli nie chcesz przyspieszyć tego procesu, to ja bym na twoim miejscu zrobił coś z tą nadwagą i nadciśnieniem jeśli nie zamierzasz zaniechać ćpania
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
07 czerwca 2026dicatedoc pisze: Nakurwiam w sytuacjach stresowych w pracy co kilka godzin po 20mg Medikinetu, łącznie w ciągu doby 120-140mg
Kiedy umrę?
Nie umrzesz - przestanie medikinet bombić plus to nie jest tania zabawa chyba.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.