Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1497 / 384 / 13
27 maja 2026XYZ101010 pisze:
Panowie kurwa jest 16 50 a ja mam tętno 110-125, a ciśnienie gorne 110-120 i dół ciągle ~90, boje sie kurwa że coś mi sie stanie, minęło tyle czasu a ja nadal nie jestem w normalności, dodatkowo chyba boli mnie kurwa serce ? Czy uciska nie wiem kurwa, szyja albo gardło też mnie boli jezu boje sie
lol ja mialem wyższe na codzień jak leciałem dzień w dzień na krajance i niestety żyje %-D

idź do zwykłego lekarza rodzinnego on już cię pokieruje co i jak
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
XYZ101010
  • / / 0
Jest prawie 20, ale mam ciągle utrzymujący sie ból/dziwne napięcie w klatce? Przeponie kurwa ? I jakby ból wewnątrz gardła, sram sie to normalne przy schodzeniu ?
  • 1497 / 384 / 13
weź nie bądź cipa… i przestań ćpać bo najwidoczniej ci nie służy
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 63 / 10 / 0
Chłopie uspokój się, ty się za bardzo nakręcasz
XYZ101010
  • / / 0
Jestem spokojny i nie panikuje, leże sobie w łóżeczku ale mówie co czuje bo czuję to nie myśląc o tym, ból w przełyku podczas połykania śliny i przechodzący przez przepone, i nie wiem czy to jest normalne, wezcie cos doradźcie ;/
  • 50 / 11 / 0
No właśnie dlatego ze ciągle tu wypisujesz to sie schizujesz xd, mimo że uważasz ze leżysz spokojnie w łóżeczku to podświadomość robi swoje, po takiej dawce medikinetu czyli 70 mg z tego co pamietam co pisałeś to nic ci nie będzie, parametry masz w normie, nie masz duszności, nie mdlejesz, jestes w stanie pisac te posty non stop wiec jak widac dobrze sie trzymasz

PS. przy takiej nerwicy i nakręcaniu sie odstaw ćpania najlepiej, bo zabije cie wcale nie substancja którą ćpasz a nerwica i zawał który sobie wmówisz :D
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 69 / 10 / 0
Wyszukaj w przeglądarce "objawy psychosomatyczne nerwicy" i poczytaj na ten temat więcej. Wszystkie wcześniej wymienione przez Ciebie objawy wręcz książkowo pasują. Po takim czasie metylofenidat nie wywołuje nieprzyjemnych stanów, tylko nerwica, którą sobie zafundowałeś.
  • 895 / 492 / 0
27 maja 2026XYZ101010 pisze:
Jest prawie 20, ale mam ciągle utrzymujący sie ból/dziwne napięcie w klatce? Przeponie kurwa ? I jakby ból wewnątrz gardła, sram sie to normalne przy schodzeniu ?
Radziłbym Ci żebyś z taką nerwicą zmienił stymulanty na opioidy i benzo %-D Przyśpieszacze nie są dla Ciebie.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
XYZ101010
  • / / 0
Ale co ja sobie wkręcam XD ? mam obecnie ciśnienie 125 na 77, czyli perfekcyjne, i tętno 79, czyli również znakomite, nie mam już ŻADNEJ lękliwości czy paniki, null, a mimo to dalej napierdala mnie strasznie kark, plecy, caly przelyk jakby mi kurwa spływała jakaś kula wielkości pięści, dodatkowo ta przepona, caluteńkie mięśnie karku.... to mnie tylko niepokoi, dlaczego tak mam mimo całkowicie normalnego już tętna i ciśnienia, admin proszę zatwierdz bo może ktoś odpisze sensownie a nie pierdolenie jak to wkręciłem sobie nerwice
  • 50 / 11 / 0
Jeśli uważasz że sobie nie wkręcasz i nadal czujesz sie źle to zarzuć niewielką dawkę benzo, jak nie masz to idź na pogotowie o czym pisałam ci już popołudniu i nie chce sie powtarzać, prosiłabym o nie zaśmiecanie wątku dalej.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.