11 grudnia 2025Nikotynka856 pisze: Mam problem.
Od 3 dni jakoś latam na 3cmc w tym 4 h snu i ostatni posiłek 24 h temu kanapka + białko pokusiło iść po coś innego i nieumyślnie dowalilam 3mmc które dało niesamowity rozpierdol i problemy ze wzrokiem ale nadal nie mogę zasnąć. Wzięłam 4 relanium co dalej mogę zrobić? + Przepraszam za tak chaotyczny post.
Niby prosta sprawa ale wiele osób zapomina o tym i myśli że ich samo zetnie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Co do spania - to trazodon też jest nasenne i powoduje że rano jest lepiej - dodatkowa serotonina. Ale z tego też trzeba ewentualnie stopniowo zejść. I jakieś dziwne jest wprowadzanie tego niby zaczyna się od 1/3 tabletki, ale ja całą 75 od razu ładuje.
Trazodon można łączyć z kwetiapiną. Taki zestaw miałem kiedyś zaordynowany przez lekarza.
Przynajmniej tak to działa u mnie. Względnie możesz popróbować dziurawca, ma antydepresyjne właściwości.
Tylko nie wszystko na raz, żebyś ZS nie dostał.
Na jakiś czas dojebać 600mg pregaby albo nawet ciut więcej na czas odstawki baclo (2tyg. około)
Ja bym tak zrobił.
EDIT:
albo odwrotnie, jak london napisał, nie doczytałem
jeden ch, ale wydaje mi się, że prege solo łatwiej
good luck
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.