Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 23 / 0
Dokładnie. To może wskazywać na zbyt duże ciśnienie wewnątrz mózgu. Idź do neurologa jak najszybciej.
Kontakt: thenoise@secmail.pro
Wolność jest darem od Boga :-)
Kiedyś TwójDiler :)
kaszlodinek
  • / / 0
Przyjebałem za dużo amfetaminy, dopiero teraz delikatnie schodzi, jest trochę ucisk w głowie, mimo że piłem jakieś płyny...zarzuciłem nawet kurkumę, bo ponoć niweluje to w jakimś stopniu neurotoksyczne działanie amfetaminy, zarzuciłem też witaminę C no i to tyle, jeść się nie chce
Generalnie to nawet kontaktuję, tyle że jestem wystzrelony jak sam skurwysyn xD
Coś mi się może stać, co robić? Na stanie mam tylko ziółka typu ashwagandha, czuję, że robi się coraz lepiej - coś mi się może stać po dzisiaj? Bo to, że pewnie zwięszyłem sobie szansę na udar mózgu i popaliłem miliony neuronów, to inna sprawa...
  • 395 / 36 / 0
11 listopada 2018kaszlodinek pisze:
Przyjebałem za dużo amfetaminy, dopiero teraz delikatnie schodzi, jest trochę ucisk w głowie, mimo że piłem jakieś płyny...zarzuciłem nawet kurkumę, bo ponoć niweluje to w jakimś stopniu neurotoksyczne działanie amfetaminy, zarzuciłem też witaminę C no i to tyle, jeść się nie chce
Generalnie to nawet kontaktuję, tyle że jestem wystzrelony jak sam skurwysyn xD
Coś mi się może stać, co robić? Na stanie mam tylko ziółka typu ashwagandha, czuję, że robi się coraz lepiej - coś mi się może stać po dzisiaj? Bo to, że pewnie zwięszyłem sobie szansę na udar mózgu i popaliłem miliony neuronów, to inna sprawa...
Tego ucisku w głowie nie powinieneś lekceważyć ,Powinieneś iść do lekarza i przedstawić sytuacje, ja jakieś 8/9 lat temu też miałem podobną sytuacje którą przeczekałem i wycierpiałem. To był mój błąd bo wtedy coś się zmieniło u mnie, nie potrafiłem prostych zadań z matematyki rozwiązać, byłem przymulony itd 2 lata dochodziłem do siebie abym funkcjonował jak człowiek .
  • 2115 / 625 / 0
Te źrenice... Koledzy, no ja mam dwie myśli, pierwsza to faktycznie ciśnionko i wtedy gałki oczne nie dają rady jakby mieścić tego wszystkiego w środku, w żelu oka i zwłaszcza przy tak powiększonej źrenicy jest to widoczne, ale drugą opcją jest... Jakby to powiedzieć... możliwe, że laska miała jakiegoś pasożyta i dopiero zażycie tylu środków rozszerzających źrenice spowodowało, że przy ciemnych oczach tak wyraźnie odciął się od barwy tęczówki. Wrzucę Wam zdjęcie podglądowe. OP, czy te białe plamki ruszają się albo zmieniają położenie? Czy puchną Ci nawet lekko okolice oczu? Zobacz te zdjęcia:
[mention]Syropik[/mention]
Bo takie wyjebanie źrenic po Twojej mieszance to nic nienormalnego, nienormalny byłby brak reakcji na taki miks, swoją drogą polecam ostrożność w miksowaniu alf i ich "odpowiedników", a teraz ostrzegam, bo będzie to absolutnie obrzydliwe.

[ external image ]

tutaj bardziej ewidentny przykład, ale to wyżej masz na tęczówce, tutaj spieprzył w dół:

[ external image ]

Drugie podglądowo do zobaczenia wypukłości i tego, jak te sqrwole mogą się przemieszczać.

Na pewno do okulisty ASAP jeśli stan ten będzie się utrzymywał. Napisz mi tylko, czy przechodziłaś ugryzienia pasożytów lub czy byłaś na wycieczkach zagranicznych z inną fauną, niż w PL.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 515 / 71 / 0
cześc. Czy możliwe jest że alkohol wywoła stany schizofreniczne, kołoschizofreniczne? Wczoraj trochę wypiłem. Po odespaniu jak zawsze obudziłem się z kacem. Kaca przeszedłem regulaminowo jak zawsze. Potem jak niby wszystko było w porządku nagle zachciało mi się spać. Spałem godzine. Miałem chore sny. Dając przykład- miałem sen w ktorym siedziałem na łóżku na którym spałem z wielkim drewnianym krzyżem, który odłożyłem w tym śnie i wtedy zacząłem bardzo się bać. Jak się wybudziłem już tak kompletnie zauważyłem że coś nie gra. Dalej było tak onirycznie. Wrażenie tak jakby coś się stało nieodwracalnego. Dziwne uczucie w żołądku, mam wrażenie że coś w bebechach mi się uszkodziło mocno. Częściowy zanik umiejętności kontroli nad tym co myśle. Mimo wyspania i wręcz rozstrzensienia, hipnagogi tak jak sie wchodzi w faze rem snu to ma się takie "wizje" to ja ciągle widze w głowie jakieś przypadkowe obrazy i sceny. Nie mogę się kurwa mać uspokoić. Boje się szafek, komod rzeczy nieożywionych. Mam wrażenie że wszystko dookoła ma potencjal na zrobienie mi krzywdy. Jeszcze ten jebany orwell 1984. Dostałem wczoraj w prezencie. Po przeczytaniu 2 rozdziałów rozpłakałem się. Nagle zacząłem myśleć, nie kurwa ktoś myślał xa mnie i wszyscy bliscy wydali mi się członkami partii którzy śmieją się z ludzkiej krzywdy a uczucia potrafią wyrażać poprzez agresje. A i nie mogę spać jak gaszę światło zaczyna skę rozpierdol.
  • 101 / 11 / 0
Poczytaj Wikipedię, idź dalej i dalej. Zobaczysz, ile chorób wywołuje etanol. Przechodziłam przez piekło uzależnienia od alkoholu. To silny depresant. Lęki, bezsenność, z czasem delirium tremens masz zapewnione. W delirce najczęściej atakowały mnie zwierzęta. Działo się to podczas snu, a w zasadzie pół snu. Wstawałam zlana potem i siedziałam przy lampce nocnej z myślą "już na pewno nie pójdę spać" Zaliczyłam też paraliż senny po ciągu alkoholowym. Same atrakcje... Mój wujek dostał podwyżkę do renty, kiedy lekarz psychiatra napisał mu w rozpoznaniu: "Uszkodzenie mózgu na skutek wieloletniego, niekontrolowanego nadużywania alkoholu. Na delirce widział jak jego sąsiad miał znęcać się nad swoimi dziećmi wystawiając je nagie na balkon w zimie. Od picia zgłupiał i był otępiony. Psychozy czekają na wielu alkusów. Także na zdrowie..
Uwaga! Użytkownik elunei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
Dobra wszystko mi minęło. Zasnąłem już chyba z wycięczenia, pewnie koło 6. Wstałem i czuje się normalnie jak przed całym epizodem. To było jak nie kończący się bad trip. Mam nadzieje, że to tylko pojedynczy error. Ten stan był przerażający.
  • 0 / / 0
12 listopada 2018Kosmaa pisze:
A i nie mogę spać jak gaszę światło zaczyna skę rozpierdol.
Masz objawy schizofrenii.
  • 515 / 71 / 0
Czy to oznacza, że mogę być w tym stanie co wczoraj cały czas ? Czy może to będzie na zasadzie nagłych ataków co jakiś czas?
  • 0 / / 0
12 listopada 2018Kosmaa pisze:
Czy to oznacza, że mogę być w tym stanie co wczoraj cały czas ? Czy może to będzie na zasadzie nagłych ataków co jakiś czas?
Masz nataki paniki. Tak jest jak się nadużywa. To jest do wyleczenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.