Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 3 / 0
Zrobiłem głupotę podczas nocy, miast kolejną dorzutę 3-fea bombką połknąć to byłem zciśnieniowany i sniffnełem. Reakcji mojej organizmu nie trzeba tłumaczyć, wziełem pod pachę butelkę z wodą, rozgryzłem 4mg lorazepamu i poszedłem pod zimny prysznic.

Mam do tej pory lekkie haluny obrazowe i słuchowe, ale raczej nie jest to jakaś typowa psychoza tylko inny ubok(wyprowadźcie mnie z błędu jak trzeba).

Tylko teraz od ponad 30 min serce mi mocno przyspieszyło, mam Concor Cor 2,5 i Predectular MR, jak na razie tylko suplowałem się magnezem bo potasu w domu nie mam. Mogę przyjąć któryś z wyżej wymienionych leków aby serce uspokoić?
  • 5035 / 863 / 0
Nie panikuj. Sniffalem ta substancje i nic takiego nie mialem. Moze dawno stymulantow nie brales i lekko spanikowales. Wiadoo ze zmienia si eprofil dzialania ale mysle ze przesadzasz. Zwiazek wydaje sie dosyc bezpieczny.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 96 / 3 / 0
W nocy mało co mi serce z pikawy nie wyskoczyło. Teraz to tylko zmagam się z tym serduchem od jakiejś godziny(w czasie dnia było wszystko ok) bo szybko chodzi, twarze morfujące się przy dłuższym patrzeniu na obiekty po czym do mnie mówiące lub po prostu mowa w żaden sposób mnie nie zdołały wystraszyć, więc dziwi mnie reakcja serca po tylu godzinach od właściwego wydarzenia w nocy.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2017 przez YuthSekai, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5035 / 863 / 0
Nie chce Cie straszyc ale sprawdz miarowosc bo byc moze tachykardia... Raz po benzofuranie dostalem 5-EAPB. Serco mi bilo szybko i za chuja nie chcialo uspokoic az do 24 h po aplikacji.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Gedbiii
  • / / 0
W oczekiwaniu na leczenie
Nieprzeczytany post autor: Gedbiii »
Witam, jeszcze tydzień do psychiatry gdzie czeka mnie dobrana farmakologia + psychoterapia, póki co na dolegliwości (sterroryzowany mózg od narkotyków itp, chad lub inne podobne zaburzenie , dlatego idę na diagnozę i leczenie) zajadam 0.25 alprazolamu dwa razy dziennie ale po trzech dniach dziala slabiej czuje ten spokój, nie chce się wkręcać, czy zastępczo mógłbym brać tramadol w lekkich dawkach? Tu nie chodzi o fazowanie a przetrwanie. Jeśli tak to ile tramadolu i kiedy. Bo pracuje przy maszynach, zamuleniee grozi ujebaniem ręki... Mam tez wenflaksyne 0.37,5 ale SSRI/snri źle użyte mogą zrobić krzywdę więc nie chce. Mam tez syrop atarax 2mg/ml ale hydro marnie działa na mnie.
  • 6 / / 0
Nie rozsądniej celować w neuroleptyki ?
  • 712 / 83 / 2
No na pewno nie tramadol i wenlafaksyna. Dotrwaj na tym alprazolamie, staraj sie trzymać dawki, ewentualnie zwiększ ociupińke.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3525 / 576 / 1
Czy ktoś jeszcze zauważył u siebie mętny mocz po paleniu maczany na Fu-Fie? Niepokoi mnie to. Nie wiem co to oznacza i skąd wynika.
Kolor niby żółty ale przejrzystość jakby zmącić dno jeziora i wzbić muł w górę :/
Nerki? Pęcherz? A może to nie to, i jak przy buraczkach- wygląd sie zmienia ale nie swiadczy to o zadnej dysfunkcji organow?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 657 / 93 / 0
to oznacza obecność białka w moczu, ale przyczyny różne mogą być, np. infekcja, ale też problemy z układem moczowym
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 32 / 0
Jezeli to jest maczana oparta na atomei fluor- czytalem badania o toksycznosci organow. Fluor jest mocno trujacy, mozliwe ze ujebalo Ci 1mm3 watroby lub nerek i stad filtrowanie bialka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.