Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
przeniesiono_xxx
Siemanko
Mam pytanie czy ma ktoś może dobry przepis na syrop z konopi?
Znalazłem jakieś na necie ale wolę się jeszcze spytać
Z góry dzięki za pomoc :)
  • 5774 / 1181 / 43
Chodzi Ci chyba o olejek haszyszowy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1254 / 317 / 12
30 marca 2024Copkiller pisze:
Siemanko
Mam pytanie czy ma ktoś może dobry przepis na syrop z konopi?
Znalazłem jakieś na necie ale wolę się jeszcze spytać
Z góry dzięki za pomoc :)
Tylko ku jakiemu przeznaczeniu miałby ten syrop niby służyć?
Spoiler:
Bo jeżeli chodzi o jakiś spożywczy, to można glicerynę zmieszać z sokiem do rozcieńczania i pić bądź używać do deserów. Efekt w zależności od stężenia podobny do wszelkich innych eddibles.

Olejek haszyszowy ma zgoła inne zastosowanie i lepiej nadaje się do palenia niźli jedzenia, ale jeśli się nie mylę to chyba można też z niego pozyskać glicerynę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".