Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 1 / 0
zamowilem UR-144 bo wyczytalem ze fajna i wgl , co o tym myslisz?
  • 1951 / 14 / 0
Dość zbliżone w działaniu do mj, ale wiadomo - działa krócej i czuć sztuczność.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Tak jak sativa. O kurwa to jest to !!!!!

jarasz i nie masz stoned wiec możesz zapierdalać do sklepu po browary który w tym miksie zaczynają być epickie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 211 / 6 / 0
Ja tam nie rozumiem jak ludzie mogą przyrównywać syntetyczne kanna do mj...jeśli mj byłaby mąt everestem, to syntetyki dnem rowu mariańśkiego..
  • 3309 / 21 / 0
A ja nie wiem jak ludzie mogą to stawiać na jakiejś drabince. Dla mnie to zupełnie inne rzeczy, więc to kwestia gustu. Zresztą ktoś to jeszcze porównuje do mj oprócz pijarowców ze smartshopów wiele lat temu?
sqrt(666)
  • 2466 / 15 / 0
Według mnie to syntetyki mają sporo plusów w porównaniu do mj i głównym z nich jest cena
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1951 / 14 / 0
Jeśli mają podobne działanie, to czemu nie porównywać?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 3 / 0
A ja powrócę do tematu który się kiedyś na [h] przewijał, ale potem ucichł..
Próbował ktoś kannabinoidów I.V.? Jako, że dziś po 2 latach postanowiłem wrócić do tej metody (z etylonem, ale nie zachwyca) - stwierdziłem, że można by spróbować. Niestety, czysty towar jaki mam to jedynie AM-2201 - w pozostałych kanna znajdują się drobinki suszu itd, a JWH-210 mi szkoda. Tak więc.. Ktoś próbował?
Myślę, czy się nie zdecydować na JWH-018, ale z tego co kojarzę - będzie podobnie jak z THC, czyli głównie paranoicznie. :/
  • 211 / 6 / 0
69plateau pisze:
Jeśli mają podobne działanie, to czemu nie porównywać?

Działanie to nie wszystko.

:-D
Nie no. Dla mnie to po prostu jebana chemia, która nie ma nic wspólnego z naturą jaką jest MJ, a pisanie, że syntetyczne kana ma w sobie "motyw" z sativy jest dość zabawne jak dla mnie.
  • 1472 / 26 / 0
Znowu to samo syntetyki jedno mj to drugie ,nie znajdziecie substytu, łatwiej jest znaleść substyt MDMA ,amfetaminy ,mefedronu ale mj to roślina i ciężko będzie znaleść substyt

Kanna mają plusy takie ur -144 a kiedyś JWH-073 przy paru piwkach,niesamowity widok delektowanie się widokiem w plenerku bez jakies prsychodelii czego nie ma przy mj w połaczeniu z alko gdzie alko wszystko przykryje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.