Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 292 / 5 / 0
Zamiast
John Stuart Mill pisze:
Jestem zielony w tym temacie. Powiedzcie mi czy AM-2201 jest najlepszy ze wszystkich dostępnych syntetycznych kannabinoli? Szukam czegoś najbardziej podobnego do tradycyjnej gandki. Sam preferuję lajtowę upalenie, ale teraz potrzebuję pierdolnięcia jak po skunie ;) Wszystkie jakie do tej pory sztuczniaki testowałem były z dopalaczy i to chyba głównie JWH, które mnie nie zadowalały.
AM przede wszystkim da Ci kopa jak wpierdol na mendowni :gun: :gun:

Skoro piszesz że wszystkie kanna do tej pory Cie nie zadowalały, to może nie są one dla Ciebie?
Skoro szukasz fazy jak po sqnie to pal sqna ;p Albo celuj w miksy kanna.

Co do am to polecam spróbować, ale jak kupisz go za dużo to zrobi z Ciebie zombi do czasu jak nie spalisz wszystkiego ;)
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 41 / 1 / 0
Polecam obecnie UR-144 naprawdę dobry canna. Wnoszący coś do naszego życia można popracować, pouczyć się kreatywnośc wzrasta, na sen też dobrze działa. Oczywiście wszystko zależy od dawek. Mi bardzo przypomina MJ taką lajtową dobrze rozkręcaącą się z euforycnym min fuck-iem , bodyload też niczego sobie.

scalono - surveilled

AM-ka najlepsza ?? do niedawna tak było ale obcnie jest UR-ka 144 którą szczerze polecam ( bialy puder ) tylko taki testowałem ale po msc palenia czuje sie jak po spokojnym paleniu. Rozkręca się daje kreatywność dziala wedlug mnie ( ostrego jaracza ) ok 1,5-2 h , zalecam spokojne stosowanie zreszta ten canna daje taki Chillout ... więc luz ;) nie ma ciśnienia na kolejną dawkę, wszystko sobie sam rozkminiasz :)
  • 1392 / 10 / 0
No właśnie, jak z czasem działaniu u UR-144 i wpływem nań tolerancji? Zapoznaję się z działem od kilku dni i przydało by mi się porównanie. Z tego, co wyczytałem, wynika, że AM2201 jebie obuchem, działa na początku ok 1,5, a w miarę palenia coraz krócej, nawet poniżej godziny. Jak to wygląda u UR-144? No i, jakby ktoś był tak miły, może podałby w przybliżeniu czasy działania innych najpopularniejszych kanna? Przyszło trochę fake hashu i chciałbym go jakoś wykorzystać. Pozdro! :)
  • 291 / 1 / 0
molasar pisze:
Może nie jestem bardzo obcykany w różnych kannabinoidach i podkładach, ale podzielę się wrażeniami po moim ostatnim produkcie - zrobiłem na liściach dziewanny (Verbascum thapsus) ur-144. Proporcje takie: 80 mg ur-144/ 1 gram podkładu [...], wyszło BARDZO jak smoke - palenie zajawkowe, nieco stymulujące, ale po "odpoczęciu" można dostać taki lekki afterglow, że jest się zrelaksowanym przez pół dnia :)
Chyba Ci się coś pomyliło z tym Smoke, bo z tego co pamiętam to działał bardzo szybko i krótko, do tego mocno drapał w gardziel przy każdym buchu. Tego Smoke'a już bardziej bym porównał do AM niż do UR.

Chociaż i tak UR bardziej mi pasuje niż AM. Działa dość relaksująco i nie otępia jak AM.
Jeśli AM występowałoby w jakimś RPG to dawałoby "bonus" -100 do IQ, czego przy UR nie ma.

Nic nikomu nie polecam, to są po prostu dwie różne banie. Nie powiem, na początku AM działało bardzo fajnie, nawet wizuale można mieć, ale po czasie zostaje tylko otępienie (które zresztą dla niektórych jest esencją zjarania - chociaż nie dla mnie). Po UR nie było może aż takich rozkmin jak kiedyś po MJ, ale nie czuje się po tym tak tępo i pusto jak po AM. Pusto w środku.

Przez to jaranie maczanek już nawet teraz nie mam głębszych tripów po MJ, czego mi bardzo szkoda, no ale trudno, zawsze można posilić się grzybami :)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2012 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 63 / / 0
Niewiem gdzie zapytać więc zapytam tu.
Czy podczas głodówki można palić kanna ?Czy nie zepsuje to głodówki albo zaszkodzi mi jakoś ?Tak wiem że bedzie jeszcze trudniej bo faza gastro , ale dam radę jeśli to jest w miarę bezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1392 / 10 / 0
Zależy w jakim celu stosujesz głodówkę. Jeśli oczyszczającym organizm - spierdolisz cały efekt, bo się "zatrujesz".
  • 3309 / 21 / 0
Nie polecam. Po kanna często spada cukier (IMO przy syntetykach nawet bardziej), a przy głodówce nie dostarczasz zapasów. Ja wiele razy jak paliłem na głodnego, to potem leżałem półżywy na stole, do czasu aż zjadłem coś słodkiego. Nie, nie mam cukrzycy.
sqrt(666)
  • 336 / 4 / 0
Pani Jedyna pisze:
Chyba Ci się coś pomyliło z tym Smoke, bo z tego co pamiętam to działał bardzo szybko i krótko, do tego mocno drapał w gardziel przy każdym buchu. Tego Smoke'a już bardziej bym porównał do AM niż do UR.
Pierwszy Smoke z tego co wiem był na JWH-018 i działał (podobno bo nie paliłem) podobnie do mj. Z kolei mocno i krótko działał tzw. Smoke The Next Generation, który był po pierwszej delegalizacji ale to było gówno, dawało może 5-10 minut pizdy ludziom nawet bez tolerki...

Dłuższego cytatu nie było? :wall: Poprawiłem. - surveilled
  • 1450 / 18 / 0
Na chwilę obecną, który syntetyk jest najmocniejszy?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 63 / / 0
AM-2201 .Pewnie istnieją mocniejsze ale nikt ich nie sprzedaje.
Mnie ciekawi MAM-2201, ale minimalne zamówienie to 5g ;/
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.