Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 5 / 0
Czy tak jakby krystalizacja na ściankach clearomizera oznacza za mała moc grzałki?
  • 348 / 9 / 0
Raczej za duże stężenie. Niektóre kanna wytrącają się z liquidu po jakimś czasie, a inne dobrze się trzymają. Spróbuj może jakiś inny i zobacz czy problem dalej występuje.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 11 / 1 / 0
Co myślicie o Thj-018 w liquidzie?
Czy dałoby rade? Próbował ktoś?
Jak wiadomo największy problem stanowi pożądne wymieszanie tak aby kanna się nie krystalizowało ,może można by użyć do tego jakiejś wirówki typu mikser , wiertarka? plus odpowiednie proporcje kanna glikolu p. gliceryny i ewentualnie spirytu .

W zagranicznych sklepach internetowych są już gotowe liquidy tego typu np. Vapor Daze (5F-AKB-48) , K2 E-Liquid (JHW-018) ,Cloud Nine ( w Stanach była niezła afera na ten temat :) , na jakiejś stronie z RC jest Cannabinoid e-liquid ( 5F-AKB-48 można nawet wybrać smak hemp) -jest nawet podany skład: 5F-AKB-48 , Propene Glicol ,Gicerine ,aroma -więc da się się wymieszać bez jakiś dodatkowych "magicznych" składników żeby był klarowny i się nie krystalizował.

Sam posiadam liquid z 5F-AKB-48 25mg/ml, oraz AB-FURBINACA 25mg/ml (klarowny bez farfocli) - kupione w polskim sklepie :) - z tego co myśle sami go produkują ,bo pytałem ich o liquid thj-018 to powiedzieli że muszą stestować :)

Wcześniej sam robiłem liquid z AKB-48 - działał ale cholerstwo się krystalizowała i pływały farfocle :)

To mój pierwszy post sorry że taki długi :)ale mam nadzieje że ciekawy na forum jestem bardzo długo ale wcześniej nie pisałem tylko czytałem :)

Mam duże doświadczenie z syt. kanna od czasów legendarnego Spice Golda ( nawet znalazłem ostatnio zakamuflowane 3g :)-miła niespodzianka aż się łezka w oku zakręciła :) oprócz znam wiele innych specyfików:)
  • 35 / / 0
CHMINACA daje rade z dolnogrzałkowca, ale pokarac sie nie da, no i tolerka galopuje.
Johny, Johny, Johny, polował na kangury. And for time, it was good...
  • 17 / / 0
witajcie,
Czy do zbiorniczka na liqiuid trzeba sypać na grzałkę i potem zalać czy można to rozrobić w jakimś innym naczyniu?
  • 1203 / 21 / 0
witam :) rozbawiłeś mnie :D
Sypie to się proch na folie czy na waporyzator specjalny ;]

Żeby w miarę dobrze i na szybko rozmieszać proch z liquidem - wsypujesz puder do naczynia z liquidem, potem mieszasz, podgrzewasz i tak na zmianę (chwile to może potrwać). Gotowe będzie jak już prawie nie będzie śladów kanna w płynie (najczęściej jednak jakieś małe "kryształki" to nie jest wielki problem i nie gra większej roli).
Powodzonka.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1472 / 26 / 0
Shiruz pisze:
Co myślicie o Thj-018 w liquidzie?
ja robiłem wyszło znakomite :-) 2-3 buchy i było mocno
  • 16 / / 0
@Emce Napisz proszę w jakich proporcjach zrobiłeś ten liquid z thj-018. Thj już zamówiłem, w czwartek powinno dojść. Ach, nie mogę się już doczekać ;)
  • 279 / 55 / 0
Jesli daje b-22 do liquidu to mam dawać po trochu żeby powstał roztwór nasycony czy jakoś specjalnie odmierzać dawkę?
  • 1472 / 26 / 0
grama wlałem do 4ml zlewki ze spirytusem,pozniej pół mililitra kanna /niewiele ponad pół mililistra liquidu do cleanomizera
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.