Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 41 / 6 / 0
Przy zjedzeniu benzydiaminy 1g + benzo (u mnie szedł nitrazepam) jeśli uda wam się zasnąć to jest kosmos w móżgu. Aż tak świadomego snu jeszcze nie miałem. Na prawdę to trzeba przeżyć. To co robi się w głowie wtedy ze snami i ze świadomością to potęga. i to nie jest tylko moja opinia.
Bulimia i lewatywa
Bo najważniejsze, że dupe urywa!
  • 837 / 78 / 0
Powiem Wam, że z tym benzo i LD musi być coś na rzeczy.
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 39 / 5 / 0
Benzo wydaje się dobrą opcją, powiem że ja zazwyczaj z LD eksperymentowałem na trzeźwo ew. po wcześniej konsumpcji mj. Chociaż raz mi się zdarzyło że już na zjeździe z MDMA, bardzo łatwo i szybko wszedłem w świadomy sen.
Uwaga! Użytkownik Tripowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
mj zupełnie wyłączała mi tę możliwosć. Zwyczajnie nic nie pamiętałem. Ewentualnie po obudzeniu się i ponownym zaśnięciu miało to jakąś szansę powodzenia, ale jednak dla mnie mj to straszny utrudniacz.
Edit: jakiej metody używasz?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 837 / 78 / 0
27 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze:
Powiem Wam, że z tym benzo i LD musi być coś na rzeczy.
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
No i niestety, ale LD nie osiągnąłem, ale za to ubulawu sprawiło, że po przespaniu nie wiem 5h + wcześniej drzemka z 2h, polaniu i położeniu się na kolejne kilka godzin miałem przynajmniej 5 BARDZO wyraźnych snów, obudziłem się zmęczony i z takim jakby efektem antydepresyjnym. Benzo nie waliłem od razu przed snem tylko trochę wcześniej.
Chcecie wyraźnych snów/łatwiejszych LD? No to szczerzę mogę polecić ten produkt, albo zrobienie go w domu jak ktoś ma składniki i chęci.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 62 / 9 / 0
08 sierpnia 2018SOSR7QZ6 pisze:
Przy zjedzeniu benzydiaminy 1g + benzo (u mnie szedł nitrazepam) jeśli uda wam się zasnąć to jest kosmos w móżgu. Aż tak świadomego snu jeszcze nie miałem. Na prawdę to trzeba przeżyć. To co robi się w głowie wtedy ze snami i ze świadomością to potęga. i to nie jest tylko moja opinia.
Zgadza się, miałem to samo. Nagle otwiera się portal rozchodzący się na całe pole widzenia i po prostu tam jesteś. Pamiętasz że ćpałeś i zasnąłeś ale kurwa ja byłem wtedy przekonany o teleportacji, tłumaczyłem kolegą co sie stało. Normalnie mi odpowiadali, wszystko miało logiczny ciąg.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 564 / 52 / 0
amanita muscaria
Predzej martwy niz slaby
  • 837 / 78 / 0
up dokładnie to muszę jeszcze sprawdzić, ale zaraz po konsumpcji. Zazwyczaj siedziałem kilka h, bo bałem się śmierci rodem z breaking bad. Sny były wyraźniejsze i dłuższe, ale to jednak nie to.
Myślę, że trzeba wyczaić dobry timing i dawke w przypadku amanit.
Wezmę to zmiksuje z tym ubulawu jak się bawić to na maxa :-D .
Tylko kiedy pierwsze okazy? Trzeba się wybrać do lasu, ale jakoś nie wierzę, że już są.
Edit: tym cipaczem kusicie, ale nie kurwa tego więcej w siebie nie wrzucę %-D .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 6 / / 0
łatwo dostępna jest cytyzyna, przy rzucaniu palenia odczułam lekkie działanie na wyrazistość i złożoność snów. ostatnio z ciekawości wzięłam 5 szt razem ze skudexą i byłam tak zaangażowana w sen, że rano wyłączyłam budzik na wpół śpiąc, a muszę przejść cały pokój :D sen był intensywny, może nic specjalnego, ale ona ma w sobie potencjał :)
z naturalnych rzeczy jest też sok jabłkowy, też w jakimś stopniu pomaga
  • 3245 / 617 / 0
Ja zauważyłem że w 95% przypadków jak wypiję mocny napar (zaznaczam: "MOCNY") z glistnika jaskółczego ziela, to mam zwariowane i realne sny, wczoraj piłem i śniła mi się kolacja wigilijna z moim psychiatrą który wyznaczył mi misję do wypełnienia po której przepisze mi BENZO, i chodziłem po dworcach i zajezdniach z puszką farby w sprayu malując panele graffiti (ta przestrzeń pod oknami wagonu), plus jeszcze zorganizowałem hasz od gostka z osiedla i jak uciekałem przed ochroną SOK to miałem podwójny przypał z tym haszem, a wcześniej jechaliśmy pociągiem po urządzenie do wypalenia brązowej kostki, i wogóle sceny z tego snu miały długi wątek i trwanie a nie szybkie migawki i koniec. To nie pierwszy raz po tym glistniku więc coś musi w tym być. Poza tym można spróbować bo to ziele jest tanie i ogólnodostępne.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.