Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 41 / 6 / 0
Przy zjedzeniu benzydiaminy 1g + benzo (u mnie szedł nitrazepam) jeśli uda wam się zasnąć to jest kosmos w móżgu. Aż tak świadomego snu jeszcze nie miałem. Na prawdę to trzeba przeżyć. To co robi się w głowie wtedy ze snami i ze świadomością to potęga. i to nie jest tylko moja opinia.
Bulimia i lewatywa
Bo najważniejsze, że dupe urywa!
  • 837 / 78 / 0
Powiem Wam, że z tym benzo i LD musi być coś na rzeczy.
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 39 / 5 / 0
Benzo wydaje się dobrą opcją, powiem że ja zazwyczaj z LD eksperymentowałem na trzeźwo ew. po wcześniej konsumpcji mj. Chociaż raz mi się zdarzyło że już na zjeździe z MDMA, bardzo łatwo i szybko wszedłem w świadomy sen.
Uwaga! Użytkownik Tripowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
mj zupełnie wyłączała mi tę możliwosć. Zwyczajnie nic nie pamiętałem. Ewentualnie po obudzeniu się i ponownym zaśnięciu miało to jakąś szansę powodzenia, ale jednak dla mnie mj to straszny utrudniacz.
Edit: jakiej metody używasz?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 837 / 78 / 0
27 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze:
Powiem Wam, że z tym benzo i LD musi być coś na rzeczy.
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
No i niestety, ale LD nie osiągnąłem, ale za to ubulawu sprawiło, że po przespaniu nie wiem 5h + wcześniej drzemka z 2h, polaniu i położeniu się na kolejne kilka godzin miałem przynajmniej 5 BARDZO wyraźnych snów, obudziłem się zmęczony i z takim jakby efektem antydepresyjnym. Benzo nie waliłem od razu przed snem tylko trochę wcześniej.
Chcecie wyraźnych snów/łatwiejszych LD? No to szczerzę mogę polecić ten produkt, albo zrobienie go w domu jak ktoś ma składniki i chęci.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 62 / 9 / 0
08 sierpnia 2018SOSR7QZ6 pisze:
Przy zjedzeniu benzydiaminy 1g + benzo (u mnie szedł nitrazepam) jeśli uda wam się zasnąć to jest kosmos w móżgu. Aż tak świadomego snu jeszcze nie miałem. Na prawdę to trzeba przeżyć. To co robi się w głowie wtedy ze snami i ze świadomością to potęga. i to nie jest tylko moja opinia.
Zgadza się, miałem to samo. Nagle otwiera się portal rozchodzący się na całe pole widzenia i po prostu tam jesteś. Pamiętasz że ćpałeś i zasnąłeś ale kurwa ja byłem wtedy przekonany o teleportacji, tłumaczyłem kolegą co sie stało. Normalnie mi odpowiadali, wszystko miało logiczny ciąg.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 564 / 52 / 0
amanita muscaria
Predzej martwy niz slaby
  • 837 / 78 / 0
up dokładnie to muszę jeszcze sprawdzić, ale zaraz po konsumpcji. Zazwyczaj siedziałem kilka h, bo bałem się śmierci rodem z breaking bad. Sny były wyraźniejsze i dłuższe, ale to jednak nie to.
Myślę, że trzeba wyczaić dobry timing i dawke w przypadku amanit.
Wezmę to zmiksuje z tym ubulawu jak się bawić to na maxa :-D .
Tylko kiedy pierwsze okazy? Trzeba się wybrać do lasu, ale jakoś nie wierzę, że już są.
Edit: tym cipaczem kusicie, ale nie kurwa tego więcej w siebie nie wrzucę %-D .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 6 / / 0
łatwo dostępna jest cytyzyna, przy rzucaniu palenia odczułam lekkie działanie na wyrazistość i złożoność snów. ostatnio z ciekawości wzięłam 5 szt razem ze skudexą i byłam tak zaangażowana w sen, że rano wyłączyłam budzik na wpół śpiąc, a muszę przejść cały pokój :D sen był intensywny, może nic specjalnego, ale ona ma w sobie potencjał :)
z naturalnych rzeczy jest też sok jabłkowy, też w jakimś stopniu pomaga
  • 3245 / 617 / 0
Ja zauważyłem że w 95% przypadków jak wypiję mocny napar (zaznaczam: "MOCNY") z glistnika jaskółczego ziela, to mam zwariowane i realne sny, wczoraj piłem i śniła mi się kolacja wigilijna z moim psychiatrą który wyznaczył mi misję do wypełnienia po której przepisze mi BENZO, i chodziłem po dworcach i zajezdniach z puszką farby w sprayu malując panele graffiti (ta przestrzeń pod oknami wagonu), plus jeszcze zorganizowałem hasz od gostka z osiedla i jak uciekałem przed ochroną SOK to miałem podwójny przypał z tym haszem, a wcześniej jechaliśmy pociągiem po urządzenie do wypalenia brązowej kostki, i wogóle sceny z tego snu miały długi wątek i trwanie a nie szybkie migawki i koniec. To nie pierwszy raz po tym glistniku więc coś musi w tym być. Poza tym można spróbować bo to ziele jest tanie i ogólnodostępne.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.