Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nie widzę nigdzie takiego wątku, a uważam, że warto zebrać informacje na ten temat w jednym miejscu.

Jakie środki uważacie za najlepsze na hamowanie łaknienia? Najlepsze czyli łatwo dostępne, nieuzależniające i jak najmniej szkodliwe?

Jak do tej pory dla mnie sprawdzają się:
-pseudoefedryna w niewielkich dawkach: nie ma po niej zjazdu, można kupic w aptece bez recepty (Sudafed)
-efedryna (Tussipect).

Na drugim miejscu ulokowałabym kofeinę (yerba mate, zielona herbata, kawa) i sibutraminę (która jest skuteczna, ale ma potencjał uzależniający i jest droga).
  • 3898 / 238 / 13
spróbuj 2DPMP, poza tym - po co zatrzymywać łaknienie; jeśli masz z tym problem natury medycznej to idź do endokrynologa i będzie najlepiej.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 528 / 4 / 0
Taa, pewnie ma problem, ale natury wagowej.
Przestań żreć fast foody i inne gówno, zacznij ćwiczyć i wagę zrzucisz bez zatrzymywania apetytu.
  • 36 / / 0
nie mam problemu natury wagowej, ważę 50 kg, ale nie cierpię napadów głodu, czuję się wtedy fatalnie, wcale nie jest tak łatwo utrzymać taką wagę. i nie jem żadnego syfu, akurat zdrowo się odżywiam, nie chce tracic wagi, chcę tylko od czasu do czasu sobie stłumić apetyt
  • 1743 / 25 / 0
50kg to malutko, żyj z dietą jakąś, ale nie doprowadzaj do blokowania apetytu, bo skończysz z anoreksja biorąc 60mg prozacu od rana, a to do najfajniejszych i najmilszych chorób nie należy... Zastanów się dziewczyno :-)
Non omnis moriar.
  • 3169 / 363 / 0
Nutella ma rację. Nic nie dzieje się bez przyczyny i napady głodu mogą sugerować że twój organizm dostaje za mało pokarmu i się domaga o więcej. Jak parę razy sobie podjesz nic się nie stanie, nie przytyjesz. No chyba że w tej chwili masz nieproporcjonalnie niską wagę.
  • 36 / / 0
wątek został założony po to, żeby się dowiedzieć jakie skuteczne supresory bytują sobie na tym świecie, kwestię mojej wagi i tego czy powinnam czy nie powinnam się odchudząc nie warto poruszać. mimo wszystko dziękuję za troskę.
  • 33 / / 0
myślę że geranium ( DMAA ) jest ok. Nie ma zjazdów i nie jest jakoś szczególnie mocne;)
  • 3362 / 349 / 0
To po chuja podajesz swoja wage? Mama i tata nie poswiecaja ci uwagi? A moze jestes po prostu niepewna siebie? Skad ja kurwa mam wiedziec co masz na mysli skoro tego nie piszesz? Ten temat jest zalozony aby zwrocic na siebie uwage.
  • 418 / / 0
amfetamina w ciągach. Bedziesz wygladac superslodko. 25kg to moj typ. ;-)
Ω
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.