Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1007 / 273 / 0
@Jurekk

Ja se systematycznie podnoszę dawki, zaczynałem od około 20mg. Sprawdź, od kiedy udzielam się regularnie w tym temacie i masz całą historię mojego dawkowania. Sunifiram biorę aktualnie w cyklach z przerwami.
  • 75 / 2 / 0
Nie zabije mnie suni 5-10-15 mg (nie wiem ile wezme, jak szybko spadła tolerka) w połączeniu z bupropionem donosowo.

Czy w ogóle można brać suni na odstawce alpry?

Niedawno miałem ostry ból serca po bupropionie donosowo (pierwszy raz taki ból od gdzieś roku) więc nie wiem.
  • 1007 / 273 / 0
@Glitch

Taka mała dawka nie powinna.

Ja walę 70mg suni + 200mg kofy + 50mg noopeptu + 200mg modafinilu i nic mi nie jest złego, wręcz przeciwnie.
  • 1876 / 194 / 0
Oralnie czy pod język to się stosuje?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1007 / 273 / 0
@LiquidStranger

Doustnie lub
Pod język lub
Noskiem
  • 1007 / 273 / 0
Widzę, że tylko ja tu piszę xD

Raportuję zmianę profilu działania sunifiramu u siebie w dalszej terapii zaburzeń depresyjnych z poprawy nastroju na wręcz odwrotne.

Pamięć jest już u mnie świetna bez nootropów. Stosując sunifiram wracają naprawdę odległe wspomnienia. I tu leży pies pogrzebany, bo ja jestem dość mocno straumatyzowany po dzieciństwie. No i powracające obrazy, głęboko zakorzenione w umyśle nie są przyjemne, a wychodzą na wierzch i psują nastrój. Trochę mi się pogorszyło psychicznie ostatniego czasu.

Proszę zwracać na takie rzeczy uwagę, stosując ten środek! Jest świetny w działaniu, ale nie na każdym etapie leczenia!
  • 848 / 286 / 0
Właśnie utrata wspomnień to jest mechanizm obronny słabej psychiki. Trzeba być gotowym na niektóre wspomnienia. Faktem jest, że suni ma wybitne działanie antyamnezyne.

Ale jakie wy dawki napierdalacie? 70mg?! Kurwa mać, przecież to woła o pomstę do nieba. Się nie zdziwcie jak suni będzie na wykazie substancji zakazanych.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 9390 / 1830 / 2
@Hash_Oil chłop wali pół apteki i mówi, że się dobrze czuje 😉 dawkę terapeutyczna przekroczył już kilkukrotnie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1007 / 273 / 0
16 września 2023Hash_Oil pisze:
Właśnie utrata wspomnień to jest mechanizm obronny słabej psychiki. Trzeba być gotowym na niektóre wspomnienia. Faktem jest, że suni ma wybitne działanie antyamnezyne.

Ale jakie wy dawki napierdalacie? 70mg?! Kurwa mać, przecież to woła o pomstę do nieba. Się nie zdziwcie jak suni będzie na wykazie substancji zakazanych.
Jakiej słabej psychiki? To normalna reakcja organizmu na traumatyczne wydarzenia.

Suni nie ma nigdzie oficjalnego dawkowania, a 50-70mg jest dla mnie idealne, zero uboków przy tym miałem. Poza tym niejednokrotnie czytałem tu o podobnych dawkach.

Ale ja na razie przerwa i tak, bo mam jakies wahania nastrojów od czerwca i związaną z tym zmianę profilu działania suni.
  • 31 / 2 / 0
Pany, słuchajcie biore juz 4 dni suni w dawce 10mg ed, 5mg rano i 5mg po południu, kwaśne w smaku, biere pod język, szybko sie rozpuszcza, jak do tej pory nie zauważyłem żadnego działania, przykłądowo noopept w dawce 30mg po 2 tygodniach to było coś bardzo fajnego, pobudzajacego i faktycznie dajacego to czego chciałem.
Tym razem chciałem sporóbować tego mitycznego sunifiramu, ktory miał mieć mocniejsze i bardziej odczuwalne efekty, a tu czuje ze nie działa, jak żyć? co robić? mnie sie po prostu nie chce robić tego xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.