Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
No ja mam 1g i leży w szafce od miesiąca. Próbowałem waporyzować, nic nie dało. Ale teraz zauważyłem, że kilka osób mówiło, że na nich działało dopiero po jakimś czasie, także zacząłem dziś brać po 10mg i zobaczymy ;)
  • 274 / 12 / 0
Nie kupujcie i nie bierzcie tego syfu, są lepsze nootropy.
Ampakiny - jedyne nootropy których nie cierpie i których skutki uboczne poznałem na własnej skórze
  • 708 / 24 / 0
Ja dobrze wspominam suni
  • 847 / 282 / 0
quote="Akhe"]Nie kupujcie i nie bierzcie tego syfu, są lepsze nootropy.
Ampakiny - jedyne nootropy których nie cierpie i których skutki uboczne poznałem na własnej skórze[/quote]

Jak masz rozjebaną gospodarkę elektrolitową to praktycznie żadne nootropy nie będą na Ciebie dobrze działać.
  • 1322 / 18 / 0
Ktoś ostatnio bawił się suni? Dac to do koszyka?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 110 / 5 / 0
ja tak przez ostatni rok się bawiłem substancja mi się bardziej wydaje dobra pod względem percepcyjno-motoryczne jak masz coś wykonać szybko pod względem pracy dobra dla nauki sztuk walki i motywacji do wykonywania działań
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 44 / 2 / 0
zrobilem wielki come back do tego srodka ijestem bardzo zadowolony. Dwa lata temu uzywalem tego i pamietam ze bylo pozytywnie. Wrocilem teraz do treningow po kontuzji i moge powiedziec ze fizycznie tez sie wydaje mocniejszy. Psychicznie troszke sie polepszylo,swiat troszeczke przyspieszyl. Narazie jestem na sunifiramie drugi miesiac i jest dobrze. Nie jest to jakis proch ktory wyjebie nas z kapci wiec cpaki trzymajcie sie z daleka aczkolwiek subtelnie poprawia pamiec,koncentracje no i samopoczucie. Ne wiem moze to i efekt placebo ale dalo mi niezlego kopa ;) polecam
:huh: :huh: .....powiedzialem to czy tylko pomyślałem...? :huh: :rolleyes:
  • 548 / 54 / 0
jak z tolerancja, mozna brac codziennie?
  • 3649 / 994 / 2
07 lutego 2016Akhe pisze:
Nie kupujcie i nie bierzcie tego syfu, są lepsze nootropy.
Ampakiny - jedyne nootropy których nie cierpie i których skutki uboczne poznałem na własnej skórze
Dlaczego nie cierpisz ampakin? Ciekawe co byś powiedział, jakby w ofercie u vendorów był CX717.

btw czy jest gdzieś raport o tym wylewie krwi do mózgu? Może przypadkiem to nie jest tak jak z vinpocetyną i aspiryną?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 216 / 39 / 0
Ja czytałem chyba milion opisów, że ktoś po suni czuł się struty.
Nie sprawdziłem prawdziwości info ale ktoś na jednym chanie dał info, że ani razu nie podjęto testów na ludziach bo już u myszy było suni chyba cytotoksyczne czy jakieś ale wobec jakich komórek to nie wiem, równie dobrze ktoś mógł sobie bajki pisać byle pisać.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".