Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
byl gdzies opis przyrzadzania sudafedu do spozycia dozylnego. co myslicie o dorzuceniu tam troche tussi ?
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
hhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaahahahahahahaha

nie moglem sie powstrzymac
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kic »
dobre na katar
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
SUDAFED + TUSSIPECT = 78
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
eee tam, najlepiej to jest zrobić herbatkę z gałki i odfiltrować potem te wióry i tą wodę zmieszać z rospuszczonym sudafeden i to zapakować w żyłę. Normalnie wypierdoli cię do innego świata %-D :diabolic:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 5 / / 0
mixował ktos efedryne z pseudoefedryną?
Uwaga! Użytkownik stymulant ecstasy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
byl gdzies opis przyrzadzania sudafedu do spozycia dozylnego. co myslicie o dorzuceniu tam troche tussi ?
wyciąg z korzenia lukrecji i saponina-gratuluje wyboru
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
16 centów wody, 3 centy octu, szczypta nadmanganianu potasu... mieszadełko... i dawaj...
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.