Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 127 / 1 / 0
Kejbi pisze:
Moim zdaniem sudafed działa bardziej na umysł... tzn. polepsza koncentracje, zapamiętywanie, jest ogólna energia, ale da się usiedzieć przy biurku nad książkami. No i na drugi dzień nie boli tak bardzo brzuch (btw czy Was też tak boli po efce? ) i nie ma takich skoków ciśnień .
Co do tussipectu to daje kopa bardziej fizycznego aniżeli umysłowego - można na siłowni spędzic 4 godziny jak nie więcej. Nie miej jednak na drugi dzień (osobiście) mam niezłe bóle brzucha no i masakryczne skoki ciśnień (nieraz mroczki przed oczami )

Zauważyłam też że istotny jest stosunek kofeiny do efedryny/pseudoefedryny .

No i wszystko jest dobre na pczatku, a potem niestety wyrabia się tolerka i jest kicha ;)
Potwierdzam,

tussi za czasów kiedy można było dostać bez recepty powodowało w dawkach rekreacyjnych uczucie ciężkości na żołądku.
Sudafed zaś w dawce 180 mg uczucie lekkości ciała i umysłu.

POZDRAWIAM
Jestem kłamcą, a na forum wylewam z siebie swój talent, nic nie jest prawdziwe...
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Dreamcatcher pisze:
Sudafed zaś w dawce 180 mg uczucie lekkości ciała i umysłu.
Sudafed to narkotyk? A ja myślałem że nazwa leku :rolleyes:
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Sudafed nie zawiera wyłącznie pseudoefedryny ale też sterynian magnezu, skrobie i inne wspomagacze, żeby trzymało się to kupy (w sensie otoczka i ten proch w środku). W sensie substancji napisał posta poprawnie. Nie napisał że Sudafen to narkotyk, a substancja ;). Nie tylko narkotyki odmierza się na miligramy.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 26 / / 0
A Tussispect nie jest na recepte?

Dobrze Sud działa jak masz stresa, a mało czasu żeby pobiec gdzieś czegoś poszukać. Ale to od organizmu zalezy, każdy jest inny inaczej wszystko działa.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 1/2 »
Kurwiszcz pisze:
A Tussispect nie jest na recepte?
<yest>
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Shuudan pisze:
Sudafed nie zawiera wyłącznie pseudoefedryny ale też sterynian magnezu, skrobie i inne wspomagacze, żeby trzymało się to kupy (w sensie otoczka i ten proch w środku). W sensie substancji napisał posta poprawnie. Nie napisał że Sudafen to narkotyk, a substancja ;). Nie tylko narkotyki odmierza się na miligramy.
Taka moja (brakuje mi słowa, kurwa) wścibskość (dobrze to określiłem? chyba nie a z resztą Ci co mają zrozumieć zrozumieją ;-) ). Denerwuje mnie jak ktoś nie pisze że spożył x mg/g danej substancji tylko że np. Sudafed w dawce 180 mg (a co ważyłeś tabletki?) daje uczucie lekkości ciała i umysłu co z resztą zacytowałem. Wiem że jestem nerwowy i byle co mnie potrafi wkurwić :-p :blush:
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Jejku jej. Jesteś bardzo drobiazgowy. Jeśli Cię zdenerwowałam to wybacz mi.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 1 / / 0
na wstępie siema, jestem tu nowa. mam 2 letnią znajomość z DXM, a dzisiaj biore po raz pierwszy p-efke, w postaci tabsów sudafed. mam 16 lat, waże jakieś 54kg, ile mam wziąć, tak na pierwszy raz? (; wystarczą 2, czy może 3 tablety? dzieki za odp.
  • 132 / 4 / 0
A co powiecie na dietę z Sudafed'em? A może ktoś zna coś, co mocniej zmniejsza apetyt? Byle nie feta (wszystko ma swoje granice), ogółem chodzi mi o coś mało szkodliwego bez recepty, ale dosyć skutecznego.
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
  • 95 / 2 / 0
-effy- pisze:
na wstępie siema, jestem tu nowa. mam 2 letnią znajomość z dxm, a dzisiaj biore po raz pierwszy p-efke, w postaci tabsów sudafed. mam 16 lat, waże jakieś 54kg, ile mam wziąć, tak na pierwszy raz? (; wystarczą 2, czy może 3 tablety? dzieki za odp.
Ooooooooo kurwa ale będzie haj, po 120 mg pseudo efedryny :wall:

Może lepiej tigera się napij? ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.