Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
No niewiem, po 2-óch zjedzonych paczkah sudafedu (nie miałem czasu ani miejsca aby zrobić metkata) nic nie poczułem. Po 2-óch pakach tussiego miałbym dobrą faze.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Ehh macie problemy, ja po 4 tabletkach + kawa czulem wyrazne dzialanie, ciary co chwile przechodzily itp. Ale prawda, ze bez kawy 4 tablet nie czuje:] Kawa chyba potrojnie wzmacnia skoro taki power od razu:] Wkurwia mnie tylko to, ze po czterogodzinnym zapierdalaniu myslalem ze padne na twarz, bylem tak wyruchany fizycznie ze nie moglem nawet rak podniesc, poszedlem do domu spac, ale zasnac nie moglem, potem zaczely sie lekkie mdlosci i ogolna chujoza. Pseudoefka jest przezajebista z deksem, sama jest fajna tylko, jak chcecie cos szybko zrobic, a potem macie czas zeby przeczekac zjazd (czyli przymulenie, bezsennosc i mdlosci)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 2 / 0
Miałem jedna przygode z efedryną tusi w tabletkach. Jedyne co mi się podobało to te przyjemne ciarki które napierdzielały po całym ciele. Wczoraj w celach terapeutycznych na katarek zapodałem sudafed w ilości jednego tabsa. Katarek przeszedł już po kilkunastu minutach i co więcej miałem te ciarki efedrynowe mniejsze niż za pierwszym razem ale, też przyjemne :-). 60 mg pseudoefedryny mogło to wywołać. Za każdym razem jak wezmę 1 tabsa sudefdu to mam te ciarki :-).
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Po jednej tabletce? hmmm no nie wiem. A może te ciarki to bardziej efekt placebo?
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mistrz »
jak cos robic z efedryny to polecam metaktykon - faza wysmienita. raz wzialem tussi na uczenie sie i podzialalo, ale dla tripu bym tego nie bral. poza tym strasznie szybko rosnie tolerancja. kiedys w celach leczniczych, lykalem jeden sudafed na dzien i kataru nie bylo, dzisiaj wzialem juz 4 i katar mniejszy ale sie utrzymuje, a sudafedu w zyciu duzo nie wzialem.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
jak ju cos biore z owych rzeczy to pseduofedryna bo nie wykancza organizmu dzila prawie tak samo ale tak jak napisalem,ale ogolie to pewno faza jest odpowiedzialna za stymulowanie czesci mozgu co ma ziwazek ze steresem wsumie wiec na dluzsza mete to nie ma sensu.owszem od czasu do czasu sie moze przydac ale a ogol to bezz sensu.

ja mam taka opcje ze np po jakims czasie podczuwa nadmirne uspokojenie tez tak macie?

oczywwiscie wole sudafed czyli pseudoefedryne jesli juz. nie tussi
Ostatnio zmieniony 21 marca 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
witam witam. jestem tu nowa, ale już trochę poczytałam. hmm... od dłuższego czasu łażę jak smród po gaciach to pomyslałam ze trzebaby sie jakos wspomoc... a nauki troche jest wiec jakis power byłby wskazany. zakupiłam sobie sudafed (skoro na niektorych dziala juz po 3-4 tab. to moze na mnie tez) ... i co? i wzielam 6. wypilam mocna kawe. i wielkie G ... To był mój pierwszy raz, wiec myslałam ze spoko zadziała a tu kicha... na razie minely jakies 2h moze sie jeszcze cos stanie ale nie sądze ... nawet zapoznałam się z ulotką dołączoną do opakowania "działanie pseudoefedryny rozpoczyna się przed upływem 30min" ... moze ja jakas z kosmosu jestem :-/ jedyny pozytyw z tego wszystkiego to taki ze lepiej mi sie oddycha <_<
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamyczk »
Nie sądzę; u mnie nawet pseudoefedryna wywołuje skutki odwrotne do zamierzonych - ospałość (wraz z ciągłym ziewaniem), drobne zwężenie źrenic przy jednoczesnym podwyższonym tętnie i niemożności zaśnięcia. Do tego dochodzi katar, który pojawia się i znika tego samego dnia.

Poza tym, jak mniemam - pseudoefedryna nie ma działa euforyzującego - stąd też ciężko będzie wyczuć jakiekolwiek niesomatyczne zmiany w organizmie.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: deszczowiec »
nie chodziło mi o jakas euforie, latające smoki pod sufitem czy cos ... chcialam sie tylko troche wziąc w garsc, bardziej skupic... ale nie wyszlo...
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamyczk »
Mówiąc euforia, miałem na myśli zwykłe poczucie działania substancji. Latające smoki pod sufitem nie mają z nią nic wspólnego i są, tak jakby - z innej bajki :).
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.