Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Cirrusa nie brałam. Sudafed owszem. Od kilku miesięcy, prawie codziennie. Ostatnio po 8-10 tabletek dziennie. Ja żadnych dolegliwości żołądkowych nie mam, dlatego jest mi wierny od tych kilku miechów :)
A co do ogólnego działania- mogę nic nie jeśc cały dzień, po prostu w ogóle nie odczuwam głodu ani ochoty na nic. No i dzięki pseudoefedrynie jestem w stanie życ w ciągu dnia, jak nie śpię całą noc, kolejną noc 2 h, kolejną 4 h, znowu bezsenna noc, to wyobraźcie sobie jakbym łaziła po szkole prawie nie śpiąc, jak jakieś zombie :P A tak to nikt się nie łapie, że coś jest nie tak. Często w sumie doprawiam sudafed kofeiną w tabletkach, też żeby byc przytomna no i wzmocnic działanie pseudoefy. Jedyne co, to łapy mi się telepią, czasem tak, że aż mi pisac ciężko, no ale jest to do ogarnięcia. I serducho wali, ale nie sprawia mi to jakoś bardzo dyskomfortu, chyba że na wuefie, no wtedy jest słabo.
  • 83 / 1 / 0
Cirrus ma dwukrotnie większą dawkę pseudoefedryny, ostatnio dobrze wspominam noc na tym leku, a Ty młoda nie przesadzasz? :moody:

Będąc tydzień na pe + kofeina (na ból głowy kwas acetylosalicylowy dorzucałam o poranku) i czułam się jak zaawansowany przypadek zombie. + bo jeść się nie chce %-D
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Nie rozumiem, po co marnować tyle forsy na p-efke. Nie dość, że zwykła efka jest efektywniejsza, to jeszcze sporo taniej wychodzi... :retarded:
Chyba że aż tak boicie się wysyłki z zagranicy, no ale to już zakrawałoby na paranoję :P
  • 130 / 1 / 0
Nie którzy mogą nie lubić zamawiać, albo się właśnie po prostu boją ;p
czy tolerka z pseudo wpływa na efke?
  • 401 / / 0
Nie ma się co bać... Suplementy z zagranicy to nie przestępstwo, a to, że są u nas nielegalne... oj, nie bierze się przecież w tonach tej efedryny.

Ciekawe pytanie z tą tolerancją.
Wg mnie w dużym stopniu wpływa :) tolerancja na pseudoefedrynę wytwarza się analogicznie do tolerancji na efedrynę. wiadomo, to jeszcze o niczym nie świadczy, ale nie ma się co czarować - pseudoefedryna to pochodna efedryny, więc tolerancja jakaś niestety będzie.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Ale się dzisiaj zrobiłem w balona... Kupiłem Tussipect syrop, bo nie wiedziałem że są tabletki, a wychodzi na to, że nie dość że przepłaciłem, to jeszcze syrop ma mniej efedryny w sobie. What a bummer...
  • 1934 / 107 / 0
neoafrin jest tanie i ma 120mg na tabsa tylko trzeba go porzadnie rozgryzc i popic kawa, najlepiej 2-3tab popite kawa :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 537 / 35 / 0
Najlepszy przelicznik jest dla Tussi, 15zł i cala butla.
Zjadlem 20 min temu butle to juz czuje ze jest fchuj dobrze :D
Btw co myslicie nt. wypicia 2 butli tussi, mozna sie przekrecic?
  • 1037 / 10 / 0
Beznadziejny jest przelicznik dla butli Tussi - tabletki mają więcej i są tańsze, więc kupowanie syropu mija się z celem.
Dwie butle przeżyjesz, ale może być grubo a potem niefajny zjazd.
  • 285 / 2 / 0
Sudafed czy Tussipect... A Acatar (acti-tabs)? Znalazłem 1,5op. w domu, nie widzi mi się kupowanie sudafedu jak chyba mogę to wykorzystać, a na ten temat nie mogę nic na forum znaleźć. Po prostu to wpieprzyć?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.