Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
No to powiedzcie mi jeszcze czy potas należy spożywać przed braniem stymulantów,w trakcie ich działania czy już po fazie? Boję się,że organizm usunie go razem z moczem, a wiadomym jest,że po stimsach się dużo sika.
  • 35 / 2 / 0
Nie polecam wręcz odradzam wysiłku fizycznego na stymulantach ...
  • 1174 / 222 / 23
Od roku biorę 10-15mg MPH jako przedtreningówkę.
Na początku dawała kopa siły, a teraz udało mi się skojarzyć stan na MPH ze sportem i po prostu nie mogę usiedzieć, żeby nie trenować, bo mnie nosi. Czasami przesadzam i za długi trening robię, bo mnie stymuluje i czuję wtedy, że żyję.
Jestem na keto, więc trochę inaczej działam niż kiedyś, ale jak dodam pół czekolady przedtreningowo to się kumuluje mi z MPH (na keto można trochę węgli, ale musi być po tym trening)
  • 3524 / 576 / 1
A powiedz może szerzej użytkownikom, dlaczego wybrałeś wegetarianizm i dietę keto?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1174 / 222 / 23
@Retrowirus
Trochę offtop, ale konsekwencje wyboru też mogą być w tematyce.

Wegetarianizm z ideologii za młodu a potem tak zostało. Dietę keto, bo już miałem dość ciągłego chodzenia głodnym, tycia od każdej przekroczonej kalorii i coś mi nie pasowało. Ogólnie lubię nowe radykalne podejścia szczególnie jak mają argumenty przekonujące, a druga strona robi na to ostrzał, więc spróbowałem.

Sport o wiele lepiej poszedł, schudłem 30kg do minimum, żrę teraz z 4000kcal dziennie od prawie roku i nie tyję. Jednak innym działaniem jest, że stymulanty inaczej działają i nie zachęcają mnie do brania, bo często działają na węglach. Po prostu wezmę taki i prawie nic co jest też dobre, bo mnie nie ciągnie w ogóle.
Chyba też zejdę z przedtreningowego MPH, bo mało daje (ale jednak coś)
  • 3524 / 576 / 1
Dzięki za ładna odpowiedź :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.