ODPOWIEDZ
  • 1339 / 338 / 13
@opalonyben nie a ty?

Stosowałem natomiast pompkę do penisa dmuchala jak należy
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 196 / 29 / 0
ja tez nie ale mysle ze moze to miec jakis sens, skora sie rozciaga i potem latwiej schodzi
dawka czyni truciznę
  • 5801 / 1192 / 43
Stulejka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1339 / 338 / 13
Członku zrzuci kaptur i pokaże swoje prawdziwe oblicze - metr pięćdziesiąt z kapeluszem.

No tak bo z tego co słyszałem to czlonki są wtedy większe. Powaznie.
  • 605 / 156 / 0
Obcięte napletki niemowlaków są sprzedawane koncernom kosmetycznym i przerabiane na kremy.
Twój przetrzepany kaptur raczej się nie nada, więc może ci go nawet oddadzą (chociaż ja bym się spodziewał, że go zutylizują jako odpad medyczny).

Czy obrzezanie to wstydliwy zabieg? Hmm...
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 205 / 64 / 0
Obcięte napletki są starannie zbierane, skórka do skórki. Potem pakuje się je do woreczków i wysyła do skarbówki. Za jakiś czas przysyłają pełnego uja na kontrolę.

Ja bym w sumie dał się ciachnąć. Berło lepiej wygląda, chociaż może to kwestia zrytego mózgu filmikami wiadomej treści, gdzie wszystko jest wymuskane, wybielone, wyżyłowane.
  • 1339 / 338 / 13
17 listopada 2023lysy666 pisze:
Czy obrzezanie to wstydliwy zabieg? Hmm...
W sumie to nie, ale i tak trochę sie cykam iść z takim tematem do kaletnika. Ciekawe czy sie zorientuje skąd pozyskałem surowiec.

Myślicie, ze dałoby radę zrobić portfel, ewentualnie etui na telefon? Zależałoby mi na dodatkowej kieszonce żeby można było skitrać np torbe mefa.

Ewolucja trendów eco-friendly, tak jak kiedys starsze chłopaki chowali paczki kiepow na warsztat bo facetka od przyry szła to teraz nabierze nowego znaczenia.
  • 365 / 103 / 0
Ziomek, a nie lepiej skonsultować tego typu wątpliwości z lekarzem ,a nie pytać na forum dla ćpunów? Odrobina zdrowego rozsądku w tym wszystkim wskazana....
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 1339 / 338 / 13
Niby można ale nie oszukujmy sie: szkoda szmalu a na kasę chorych mi tego zrobią, juz sie pytałem. Przecież nie bede dzwonił do elektryka żeby mi żarówkę wymienił.

Najprawdopodobniej bede kminil z opio tzn znieczule sie przed i po zabiegu. Tak najbezpieczniej.
  • 689 / 308 / 0
Pompka do penisa powiększa penisa. Poza tym są codzienne ćwiczenia które również powodują jego wzrost. Sprawdzone nie tylko u mnie :)
Co do stymulantów i zabiegów.. nie wiem jak z innymi stymulantami ale z amfetaminą jest taki problem że rany dłuugo się goją, namnażają się bakterie, ścierwo powoduję występowanie wysypki itp. Osobiście nie polecam, pomimo iż zabiegu obrzezania nie miałem, ale miałem rozwaloną, rozciętą nogę (łydkę), miałem szwy zakładane, wtedy ścierwo brałem, rana się goiła długo, rwałem zęby.. również rany się goiły bardzo długo i ciągle miałem komplikacje, problemy, antybiotyki musiałem przyjmować bo mnożyły się bakterie i miałem problem z krzepliwością krwi. Powiedziałem lekarzowi że wciągałem bo był bardzo zaskoczony że gojenie trwa zbyt długo i mam ciągłe krwawienia.
Co do zabiegu obrzezania.. to nie jest żaden wstydliwy problem. Kiedy trzeba wyrwać ząb nr 1 (w moim przypadku) to trzeba go wyrwać i tyle i potem coś wstawić. A jeżeli trzeba iść na zabieg obrzezania to trzeba to zrobić aby czuć się facetem i uprawiać seks bez żadnego problemu, bez bólu i wstydu.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.