bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
DXM - zmniejszanie tolerancji na inne substancje
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
19 marca 2018cbsz pisze: i hukać po kablach antydepresant? to już ćpanie bo wątpię by to miały być dawki lecznicze.
Dawka tiane która przy pierwszych razach dawała kompletną pizdę w miksie z DXM nie zadziałała w ogóle, wzmocniła psychodeliczne działanie placebo dawki DXM i dała dojebane CEVy i rzyganie.
Prawie tak grubo jak za czasów gdy nie jadłem nic dobę i popiłem jakimś monsterem 3 tussidexy i straciłem zdolność chodzenia na pół godziny.
60 mg DXM
Nie wychodzić poza 15 mg, a najlepiej to dzień przed deksić jak przy kodzie, pierwszy dzień paczka tussidexów następny dzień dawka średnia opio.
6 tabsów tiane = cudowny dzień w pracy, trochę opio trochę antydepresant trochę nootrop. Tylko to ciśnienie by dojebać później 3 razy tyle...
Rzadko kiedy zdarza się by używka miała regenerujące działanie dla mózgu, podziwiam tą substancję, tramadol ze swoim motywacyjno-antydepresyjnym działaniem się chowa. NSI-189 i opio w jednym 10/10
19 marca 2018KickInTheEye pisze: o co chodzi z tą martwicą? bo akurat organzuję sobie coaxil, i nie ukrywam, że bym chciał to huknąć, kwestia filtracji,?
19 marca 2018FarmieGolda pisze: Jesteśmy na forum o ćpaniu i dopingu, leczenie się to dodatkowy dział![]()
20 marca 2018Uroboros pisze: W Polsce lepszy i tańszy jest Tianesal, bo on akurat się podobno rozpuszcza, ale nie ryzykowałbym. Ja tam raz puknąłem Tianesal, ale to tak z ciekawości tylko.
Nie wiem czy to nie powinno być w Mixach, ale mieszał ktoś tianeptynę z selegiliną ? Ja tak, do tego dorzucałem pirybedyl (coby serotoniny i rozleniwienia nie było za dużo) i było to świetne połączenie, zwłaszcza że tianeptyna działa również na receptory opioidowe w delikatnym stopniu. U mnie to działanie było na tyle zauważalne (3x dziennie po 12,5mg tiane) ze nawet w tamtym okresie znacznie zmniejszyła mi się ochota na kodę. Do bupry podjazdu to nie ma, ale efekt i tak był przyjemny. A, najważniejsze: moje receptory opioidowe są mocno wrażliwe na motywację. Mówiąc po ludzku: wystarczy mi odrobina jakiegoś opio żeby wieczne lenistwo (a może strach przed porażką ? opio podnoszą mi bardzo pewność siebie) stało się przeszłością, nawet bez sele i pirybedylu :-) Jeden z lepszych leków jakie możecie dostać od psychiatry, jak będzie chciał wam wcisnąć jakieś SSRI/SNRI to powiedzcie że czuliście się po tym jak gówno ale kiedyś mieliście parę tabsów tianeptyny i czuliście się po niej genialnie - powinno przejść.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.