Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 123 / 0
To mi psychiatra powiedział, że mam brać 4 naraz %-D. Spokojnie, tolerka na początku rośnie mocno, a potem już dość powoli. Moim zdaniem w końcu wskoczysz na 2 tabsy i na tym powinieneś już pozostać, dalsze zwiększanie nie ma sensu.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 216 / 39 / 0
Można łączyć z DXM?
Niesamowita tolerka na to jest gorzej jak z fenibutem.

Działanie antydepresyjne 10/10
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 276 / 41 / 0
[mention]FarmieGolda[/mention] Można łączyć z DXM - w grudniu zjadłem 80 mg deksa + 50 mg tianeptyny. W sumie to i to mnie trochę siekło %-D siedziałem sobie z zamkniętymi oczami po ciemku i słuchałem muzy jak za dawnych dexterskich czasów. Było lekkie uczucie pływania i wyostrzenia słuchu po deksiku oraz boski chillout ze strony tiane. Teraz już wiem czemu ludzie wpierdalają opio :-D

DXM - zmniejszanie tolerancji na inne substancje
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1344 / 145 / 8
nie wiem gdzie dostaniesz ale zastanawiam się po co ci w prochu
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1794 / 123 / 0
18 marca 2018cbsz pisze:
nie wiem gdzie dostaniesz ale zastanawiam się po co ci w prochu
Jak to po co? Żeby hukać po kablach bez martwicy w gratisie %-D.
  • 657 / 93 / 0
o co chodzi z tą martwicą? bo akurat organzuję sobie coaxil, i nie ukrywam, że bym chciał to huknąć, kwestia filtracji,? bo o martwicy u ruskich słyszałem, ale wiadomo, że oni się specjalnie nie pierdolą z bezpiecznym strzelaniem, czy jak się ładnie to przerobi, też pozostaje ryzyko?
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
i hukać po kablach antydepresant? to już ćpanie bo wątpię by to miały być dawki lecznicze.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 216 / 39 / 0
19 marca 2018cbsz pisze:
i hukać po kablach antydepresant? to już ćpanie bo wątpię by to miały być dawki lecznicze.
Jesteśmy na forum o ćpaniu i dopingu, leczenie się to dodatkowy dział %-D

Dawka tiane która przy pierwszych razach dawała kompletną pizdę w miksie z DXM nie zadziałała w ogóle, wzmocniła psychodeliczne działanie placebo dawki DXM i dała dojebane CEVy i rzyganie.
Prawie tak grubo jak za czasów gdy nie jadłem nic dobę i popiłem jakimś monsterem 3 tussidexy i straciłem zdolność chodzenia na pół godziny.
60 mg DXM

Nie wychodzić poza 15 mg, a najlepiej to dzień przed deksić jak przy kodzie, pierwszy dzień paczka tussidexów następny dzień dawka średnia opio.

6 tabsów tiane = cudowny dzień w pracy, trochę opio trochę antydepresant trochę nootrop. Tylko to ciśnienie by dojebać później 3 razy tyle...
Rzadko kiedy zdarza się by używka miała regenerujące działanie dla mózgu, podziwiam tą substancję, tramadol ze swoim motywacyjno-antydepresyjnym działaniem się chowa. NSI-189 i opio w jednym 10/10
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 1794 / 123 / 0
19 marca 2018KickInTheEye pisze:
o co chodzi z tą martwicą? bo akurat organzuję sobie coaxil, i nie ukrywam, że bym chciał to huknąć, kwestia filtracji,?
Akurat Coaxil to najgorszy wybór, bo zachowuje się tak jak ruska tianeptyna - nie rozpuszcza się do końca i mikro drobinki tabletek zapychają naczynia krwionośne powodując, że krew nie dopływa i ciało gnije. Tak samo było z krokodylem. W Polsce lepszy i tańszy jest Tianesal, bo on akurat się podobno rozpuszcza, ale nie ryzykowałbym. Ja tam raz puknąłem Tianesal, ale to tak z ciekawości tylko %-D.
19 marca 2018FarmieGolda pisze:
Jesteśmy na forum o ćpaniu i dopingu, leczenie się to dodatkowy dział %-D
Jesteśmy na forum o substancjach psychoaktywnych, a nie o ćpaniu :finger:. Mnóstwo ludzi wykorzystuje wiedzę stąd, by podnieść swój poziom życia i zdrowia, a nie by je sobie zniszczyć :-p.
  • 2914 / 241 / 0
20 marca 2018Uroboros pisze:
W Polsce lepszy i tańszy jest Tianesal, bo on akurat się podobno rozpuszcza, ale nie ryzykowałbym. Ja tam raz puknąłem Tianesal, ale to tak z ciekawości tylko %-D.
Z Tianesalu rozpuszczonego w wodzie i nawet po 2-3 filtracjach (o ile starczy wam cierpliwości) dalej pozostaje zawiesina. Zgaduję że jakby użyć innego rozpuszczalnika, pozbyć się dodatkowych syfów, potem (chyba, chemik ze mnie żaden ;p) przemyć to co zostało a na sam koniec po ostatniej filtracji zalać wodą i byłby klarowny płyn. Ciężko powiedzieć, ja raz hukałem tianeptynę (tą zawiesinę :nuts: ) z ciekawości a raczej konieczności bo miałem skręta i nic lepszego pod ręką i 125mg nawet coś tam mnie ugrzało, porównałbym to do 150mg kodeiny jak na tamte czasy i tolerkę na opio. Jedzona tianeptyna wg angielskiej wiki ma biodostępność 99% więc w razie kryzysowej sytuacji lepiej zeżreć te 10 tabletek niż odpierdalać takie akcje, za które człowiekowi później wstyd (a raczej wstyd za własną głupotę).

Nie wiem czy to nie powinno być w Mixach, ale mieszał ktoś tianeptynę z selegiliną ? Ja tak, do tego dorzucałem pirybedyl (coby serotoniny i rozleniwienia nie było za dużo) i było to świetne połączenie, zwłaszcza że tianeptyna działa również na receptory opioidowe w delikatnym stopniu. U mnie to działanie było na tyle zauważalne (3x dziennie po 12,5mg tiane) ze nawet w tamtym okresie znacznie zmniejszyła mi się ochota na kodę. Do bupry podjazdu to nie ma, ale efekt i tak był przyjemny. A, najważniejsze: moje receptory opioidowe są mocno wrażliwe na motywację. Mówiąc po ludzku: wystarczy mi odrobina jakiegoś opio żeby wieczne lenistwo (a może strach przed porażką ? opio podnoszą mi bardzo pewność siebie) stało się przeszłością, nawet bez sele i pirybedylu :-) Jeden z lepszych leków jakie możecie dostać od psychiatry, jak będzie chciał wam wcisnąć jakieś SSRI/SNRI to powiedzcie że czuliście się po tym jak gówno ale kiedyś mieliście parę tabsów tianeptyny i czuliście się po niej genialnie - powinno przejść.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.