Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 561 / 39 / 0
SSRI powodują wystrzelenie prolaktyny w kosmos wiec chciałem się dowiedzieć jak to jest z SSRE tianeptyna
Sprawiłem sobie to cuda zważywszy na stabilizacje układu opioidowego mu :cool:
  • 242 / 13 / 0
Wątpię żeby podwyższało powiem Ci jak zrobię teraz badania test / estro / prolka bo się szykuję do przypierdolenia czegoś. Poczekaj jeszcze ok. 10dni bo będę wtedy robił.

Myślicie, że jak rekreacyjnie przypierdolę koksiku i łychy się napiję będzie ok ? ;-) Czystość ok 60dni po za 100mg Tramalu raz na ból zęba czego nie polecam przy coaxilu. :cool:
  • 258 / 16 / 0
Ja biorę to przeszło miesiąc i w sumie czuje uboki nadal, jakoś cieżko mi się myśli, zmęczony jestem i bez energii, nie wiem czy opłaca się to dalej brać, dorzuciłem agomelatyne do tianeptyny, przez 3 dni nie mogłem spać, dzisiaj przespałem pół nocy, kurwa mocna ta agomelatyna :)
  • 1957 / 230 / 0
Nie miałem depresji od paru lat. Przepisała mi to na bezsenność, biorę od ok. miesiąca i dostałem depresji.
Co za absurd, kurwa. Na bezsenność oczywiście nie pomogło.

Wcześniej dostałem trazodon, to też miałem objawy depresyjne + 912948159018 innych skutków ubocznych.
Te antydepresanty jebane, bardziej pierdolą łeb niż dopalacze. Oni chyba zapisują je, żeby słabi psychicznie się szybciej wykończyli.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
widocznie nie masz takich problemow, zeby brac leki i zle znosisz te na serotonine.

mozesz jeszcze sprobowac NaSSa, mozna je brac doraznie na sen, nie trzeba (ale mozna) codziennie.
niedojebanie genetyczne
  • 1957 / 230 / 0
Mianserynka chyba nie była zła. Parę tabletek zjadłem, już gdzieś pisałem. Ale i tak to ni chuja dla mnie bo albo mnie powalało na prawie dobę, a po paru dniach tolerka wskoczyła i już nie mogłem spać całą noc po 2.5 tabletki, mimo że parę dni wcześniej 0.25 mnie uśpiło na długie godziny. Także mój przypadek bezsenności jest tak ciężki, że nawet w NASa są zaskoczeni.

SARI i SSRE zrobiły na mnie tak chujowe wrażenie, że ja pierdolę... mam ochotę przeczytać książkę "Skutek Uboczny Śmierć" - Virapena Johna
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
zostaja Ci tylko benzo w takim razie. :*)

nie namawiam oczywiscie, ale ja dlugi czas stosowalem alpre doraznie na sen i sobie chwalilem.
niedojebanie genetyczne
  • 87 / 1 / 0
Rany, niezła ta tianeptyna. 4 tabsy coaxilu już całkiem fajnie mnie ogrzewają, jeszcze w połączeniu z benzo jest całkiem miodnie. Dostałęm na nerwice, stosuje od tygodnia. Zobaczę jakie będa długotrwałe efekty. :) Dawki w maire terapeutyczne
  • 9 / 2 / 0
Witam wszystkich! :)

To mój pierwszy post na hypku :-) ;-) Jak będę miał trochę więcej czasu, to chętnie się poudzielam, bo "co nieco" się znam na aspektach farmakologicznych (zabrzmiało, jakbym się wymądrzał :finger: %-D , ale chcę po prostu podzielić się swoją wiedzą dla dobra tych Użytkowników, których niektóre pomysły jeżą włos na głowie, bo tak są ryzykowne... 8-( :wall: ) różnego rodzaju.

Co do tianeptyny, to szczerze mówiąc zazdroszczę tym z Was, na których to to działa. Był to mój pierwszy kontakt z psychotropami, i niestety o zerowej dla mnie wartości... :wall:

Niby agonista receptora mi, a na mnie nie tylko dawki rzekomo antydepresyjne nie działają wcale, ale nawet cały blister 30 tabsów nie działa nawet jako placebo! :rolleyes: :-/

Już lepiej kodeina działa, i to też słabizna to śmiechu warta. Przynajmniej sądzę tak z własnego doświadczenia, że kluczową komponentą działania kodeiny jest efekt placebo... :/ :rolleyes:
  • 221 / 1 / 0
mi tianeptyna uratowała tyłek po odstawcę benzo. Schodzę z rolek, inni alpre na tym odstawiali i z sami byli zaskoczeni z tego jak szybko im to szło.
O dziwo zadziałała na mnie prawie, że od razu, zero efektów ubocznych. Albo ich nie zauważyłem bo jedyne czym byłem zajarany to praktycznie zanik efektów ubocznych spowodowanych benzo!

Mówicie, że odstawka to mega hardcor, a IVision coś pisał jeszcze że po 3,5 miesiącach lajtowo odstawił, więc jak to jest w końcu?
No i czy jest wg. was szansa na taki scenariusz: odstawka benzo dzięki tianeptynie, a potem np. tydzień albo dwa na jakiś małych dawkach benzo, żeby nie czuć efektów ubocznych odstawki Coaxilu?

s

EDIT: spytam jeszcze lekarza o tą odstawkę, a póki co po prostu będę normalnie przepisane dawki brał.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.