Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1179 / 43
Założyłem ten temat, ponieważ nie było takiego.
Sam sprawdzałem i testowałem to na sobie.
Samo działanie jest inne niż dezo, czy poppers.
Dużym minusem jest cena tegoż wynalazku.
https://www.youtube.com/watch?v=Nl1AGs9EDso
Matthew Struggles With Addiction to Inhaling Air Duster | Intervention | A&E.
Przypadek chłopaka uzależnionego od tego.

Zapraszam do dyskusji.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / 1 / 0
Trochę jestem doświadczona w temacie. Używałam z benzydamina. Zdecydowania zwiększa halucynacje, które pojawiają się wyraźne przy pełnym świetle. Z czasem działanie słabnie, aż człowiek się przyzwyczaja i halucynacje nie występują, znika też otumanienie. Uzależnienia fizycznego nie zauważyłam, ale psychiczne pomału tak. Przeważnie używałam że słuchawkami na uszach z muzyką co zwiększał doznania. Reasumując można od czasu do czasu. Negatywnych konsekwencji dla zdrowia jeszcze nie odczułam.
  • 237 / 24 / 0
Widziałem na forum temat o oddychaniu holotropowym. Brakło mi jednak cierpliwości gdy próbowałem tej techniki.

Czy sprężone powietrze to droga na skróty i będzie działać podobnie?
jestem obłąkany
  • 3485 / 573 / 1
Raczej nie... Sprężone powietrze na przykład do czyszczenia klawiatury to mieszanka propanu butanu Izobutanu.
takie rzeczy.

Raczej bym tego nie porównał do oddychania h.
Bliżej mu do gazu od zapalniczki
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 237 / 24 / 0
Sprawdziłem przed chwilą puszkę powietrza której używałem do czyszczenia peceta. Rzeczywiście jest na niej ostrzeżenie przed użyciem blisko ognia. Musi to być jakiś łatwopalny gaz.

Moim pierwszym skojarzeniem były bogate w tlen butle pod ciśnieniem z mieszanką dla nurków.
jestem obłąkany
  • 40 / 4 / 0
Siema trzeba mieć dowód +18 żeby kupić w sklepie?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 52 / 3
Ogólnie to wydaje mi się, że nie. Ale zależy od kasjera. W razie czego broń się, że czyścisz klawiaturę. Nie mów nic o ćpaniu. Powinno na luzie pójść. Action nagłaśniało sprawę, ale chyba nadal jest poniżej 18. Jeszcze może bitej śmietany nie sprzedadzą, bo podtlenek azotu...
  • 40 / 4 / 0
Nie pytali się o dowód ale ochroniarz nas wyjebal z galerii bo weszliśmy w 5 do damskiego kibla żeby przykirać %-D Fajna bania chce się śmiać cały czas ale krutko 3ma i głowa potym boli wjebala nam się faza ze jesteśmy robotami hehe
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.