Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
dobry pomysł na czekoladowego skręta do smakowe bletki. polecam markę mantra, bo inne to raczej tylko wyglądają niż smakują. bierzesz czekoladową bletkę, tytoń (wg mnie najlepiej jakiegoś halfzwara) i skręcasz. zajebiste takie, i nie zasładzają jak black devile
  • 10 / / 0
nieprzyjaciel pisze:
dobry pomysł na czekoladowego skręta do smakowe bletki. polecam markę mantra, bo inne to raczej tylko wyglądają niż smakują. bierzesz czekoladową bletkę, tytoń (wg mnie najlepiej jakiegoś halfzwara) i skręcasz. zajebiste takie, i nie zasładzają jak black devile
Masz rację, u mnie na przeciwko domu jest taki "shisha shop" tam jest dużo takich bajerów typu jakies aromaciki, bletki smakowe itp. dosyc czesto ostatnio odwiedzam ten sklep ;)
  • 1107 / 51 / 0
Ja zakupiłem takie coś

http://www.inawera.com/aromat-tytoniu-b ... ml?cPath=2

Mam zamiar rozpuścić 0,5ml tego w 400ml spirytusu, dodać 4g jwh-122 i nasączyć 100g marshmallow.

Jak myślicie jest to dobry pomysł ?? 20ml ponoc starcza na 5kg tytoniu.
  • 2876 / 99 / 0
Wczoraj mieszanke casablanki, pomarańczowego i czarnego redbulla wrzucilem do szczelnego pojemnika z towarzystwem skorek od cytryny i na kaloryfer, pachnie calkiem ciekawie, moze zaraz stestuje jak smakuje :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 17 / 1 / 0
Witam

Zakładam ten wątek ponieważ chciał bym się dowiedzieć czy gustujecie w smakowych papierosach ?
Robicie je sami czy kupujecie jakieś gotowce ?

Jeżeli sami ,,czarujecie'' by wasze fajki miały jakiś ciekawy smak możecie podać przepis

Ja osobiście podczas skręcania ,,samojebów'' dodaję zmielony anyż gwiazdkowy - mają wtedy miły słodki smak

pozdrawiam
  • 554 / 14 / 0
Smakowe są dla mnie dobre bardzo okazyjnie. Na co dzień zemdliłoby mnie po takich szlugach. Chociaż na początku swojej przygody z fajkami kurzyłam właśnie dziennie paczkę Black Devili czekoladowych (które uważam za najlepsze smakowe gotowce). %-D Teraz nie wiem, jak tak mogłam.

Pamiętam, że znajomy kupił kiedyś tytoń jabłkowy, który też się nieźle sprawdził. Szczególnie przy rozmieszaniu z MJ. Lolek nabrał ciekawego posmaku. %-D
  • 1472 / 26 / 0
oczywiście ,że gustujemy najlepsze to black devil
z takich do kręcenia to drums o smaku orzechowym

ale nic nie zastąpi e-papierosa ,najlepiej w to zainwestuj,

Jak chcesz sam pokombinować to na jakieś stronie w necie widizałem aromaty o różnych smakach do kręcenia papierosów teraz strony nie pamietam
  • 554 / 14 / 0
ale nic nie zastąpi e-papierosa
Ja tam uważam, że e-cygarety są tragiczne. :( Zero przyjemności z kopcenia. Chociaż smakują nieźle, jak się używa tych zmyślnych wkładów, na przykład waniliowego.
  • 187 / 2 / 0
E fajek jest dobry dla kogoś kto od niego zaczyna, inaczej trudno się komukolwiek przestawić lub rzucić.
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
sugeruję dodać pokruszone goździki - fajka zyska charakterystyczny posmak.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.