najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 121 / 5 / 0
@UJebany a sativa przypadkiem nie potęguje takiego efektu?
  • 8103 / 907 / 0
Na przejarana banie to nawet dobry bożę nie pomoże.Nie ważne czy sativa czy indica, ale i tak jak już pisałem magia mija i pozostaje zamula.

Ja pamiętam pierwsze jaranie to nawet śmiałem się z 'ksywki ziomka.Tak się śmiałem, że nawet następnego bucha nie mogłem wziąć.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12452 / 2421 / 0
Na początku śmiechy były do bólu czasem godzinę non stop. Myślę że chodzi też o to, że człowiek zwyczajnie dojrzewa i już nie śmieszy go co popadnie. Poczucie humoru zmienia się i potrzeba czegoś więcej, niż śmiesznego słowa, by wywołać śmiech.
Ja nadal bardzo często mam śmiechawy, jeśli coś jest tego warte.
  • 121 / 5 / 0
@jezus_chytrus miałeś kiedyś psychozy po paleniu nawet słabej mj?
U mnie np. po Critical Cure CBD również występowały a takie coś ma 10% THC i 10% CBD.
Było to zauważalnie mniejsze jeśli wypiłem przed paleniem min. 4-5 piw 7.2%.
Chyba najlepszą opcją jest medyczna mj z apteki?
  • 12452 / 2421 / 0
Nigdy nie miałem żadnych psychoz. Nie paliłem zioła z apteki, ale obawiam się, że to nic nie zmieni - zioło to zioło.
  • 121 / 5 / 0
@jezus_chytrus no cóż, z tego co ja zauważyłem po sobie to psychozy i "wkrętki" po paleniu mj to normalna sprawa i albo trzeba z tym jakoś "walczyć" poprzez podpicie się alkoholem (co jest bezsensu na dłużą mete).
Albo nie palić wcale tak jak ja.
  • 12452 / 2421 / 0
Zdarzały mi się oczywiście "gorsze" palenia - w sensie było za mocno / zbyt psychodelicznie i też wtedy czasem ratowałem się kieliszkiem jakiegoś alko, ale psychozami bym tego nie nazwał.
A odkąd palę już tylko swój outdoor, to nie doświadczyłem jeszcze żadnych negatywnych efektów, a trwa to już dość długo.
  • 54 / 8 / 0
Czy istnieja jeszcze odmiany konopi po których można asie posmiać i jest fun jak 10-20 lat temu? Ja nie wierze w to, ze takie uczucie to domena swiezych palaczy a pózniej z czasem mija bo czytalem na jakims forum post kolesia ktoremu ojciec opowiadal jak to bylo w latach 80-90 i ze teraz nawet ci swiezi palacze tak nie maja jak mieli ci 30 lat temu.
Z tego powodu zaczynam z odmianami sativa bo wierze ze znajde tam to co bylo kiedys.
  • 12452 / 2421 / 0
Easy Sativa np. Takie "klasyczne" działanie, jak z 90 lat. Można palić nawet rano. Bardzo łatwa w uprawie i daje ogromne plony, ale jest podatna na pleśń. Gdybym nie zjebał LST i nie stracił tym samym 4/5 krzaka, połowy nie zjadła pleśń, to byłbym naprawdę bliski 500 g +/-
Finalnie zebrałem pełen 1.5 L słoik + taki mniejszy po majonezie (suchego oczywiście).
Bardzo ciekawy smak ma - taki pikantny i odświeżający.
  • 54 / 8 / 0
Dziękówa za cynk. Dopisze do listy która tworze, inne propozycje sativa podrzucil mi ziomeczek z forum (dzięki jeszcze raz!).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.