ODPOWIEDZ
  • 8 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Voo »
Ja już od prawie 2 lat palę wyłącznie skręcane papieroski. Po wielu próbach znalezienia tańszego odpowiednika, zakończonych niepowodzeniem, zostaję przy Golden Virgini. 35 złotych to może i sporo, ale zrobię z tego spokojnie 100+ papierochów więc i tak się opłaca. Do tego filtry slim i zielone/czerwone bletki Smoking :) Kiedyś się łudziłem, że przez ilość roboty jaka jest przy kręceniu będę mniej palił - a stało się na odwrót, ubywającego tytoniu z koperty nie widać tak, jak kolejnych papierosów z paczki, to i nie szkoda mi kręcić więcej. Ale przynajmniej palę ze smakiem a skręcenie papierosa zajmuje mi mniej niż pół minuty.
Pozdrawiam wszystkich palaczy-skręcaczy :p
  • 2877 / 266 / 0
35 zł ale za 50 gramów tytoniu, paczka starcza mi średnio na 6-7 dni a pale w sumie zazwyczaj sporo i nigdy sie nie ograniczam
polecam również ten tytoń ;) beka jak ktoś woli normalne szlugi, ja mogę zapalić czasami klikanego dla innego smaku
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.