słyszałem fajne głosiki które powtarzały mi się w głowie : )) psychodela na 100% , powrót do domu był koszmarem ^^ nogi jak z waty, i znowu mi się zaczęła bujawka przed oczami :P, omijałem ludzi którzy patrzyli się na mnie jakbym im rodzinę grzybami wytruł (a może to tylko zasługa haloonków plus szczypta paranoi :)) :DD kiedy wróciłem (a raczej doczołgałem się) do domu to od razu walnąłem się na wyrko, a kiedy już zamknąłem oczka to to ta plamka powiększyła się jakoś trzy czy cztero krotnie :P znowu zacząłem się trochę wkręcać w tą plamkę i tak było że im więcej leże tym bardziej odpływałem :P
Rano obudziłem się z masakryczną zmułą i co dziwne z takim charakterystycznym bólem na środku klatki piersiowej.
Nie polecam prowadzić po tym specyfiku bo strasznie zmniejsza sprawność ruchową i czas reakcji.
I to raczej nie drug na imprezy, bardziej w domowym zaciszu się sprawdza : P
Odradzam Skopa dla początkujących ,faza w pewnych momentach może być nie do zniesienia...te 6 to dla mnie było jednak za dużo : P już dawno się czymś nie faszerowałem : D może dla tego :PP
Co do siły to bym go postawił między DXM a Aviomarinem :)
Pozdro
ellek1 pisze:tylko weźcie pod uwagę to że przy paleniu, nie palicie samej hysocyny :P również te bromo-gówno :P osobiście mam wstręt do bromu po długotrwałej zabawie Acodinem :D
W takim razie ja bym miał naprawdę poważne zatrucie fosforem, poprzez spożywanie kodeiny.
sem pisze:skopolamina do lsd? znaczy co kto lubi,ale porównanie jest z dupy całkiem..
nie tak do końca ,,porównanie z dupy" :P spal coś trochę tego, do tego zarzuć kilka na suchara i spójrz w lusterko : DD doznania bezcenne :D twarz się tak fajnie wygina, rozciąga (w góre, w dół) i bulgocze :)(czasem wyglądasz jak stary dziad, albo jak jakiś demon śmiejący się w Twoje oczy :D normalnie gruuubo ((jak się dobrze skoncentrujesz możesz usłyszeć lekkie załamanie dźwięku) tylko nie spędźcie w łazience pół dnia żeby nie było tam zbytniego przypału :D) , przy ledwo domkniętych oczkach najlepiej się prezentuje, ale nie przesadźcie z dawką bo zjazd po tym ścierwie jest nie do porównania z np. do futrzakiem :P normalnie śmierć :PP na oko z 3 czy 4 razy większy zwaluch :D. Haloony podobne do ,,cipacza" (ale bez takiej cipaczowej psychodeli , i nie porównuje zjazdu z Tantum z tym od Scopa brrr jak sobie przypomnę to mnie jeszcze skręca) takie przeźroczyste robaczki pajączki i inne ścierwa latające po ścianie przy zgaszonym świetle. co tam jeszcze? jak zasypiałem (bo pod koniec bańki straszna senność) to w kółko miałem w ciągle taki sam sen w którym siedzę przy lapku i coś tam na nim robię, nagle przerywa się sen i sprawdzam kompa czy coś na nim rzeczywiście robiłem :) i tak w kółeczko sprawdzałem za każdym razem kiedy się budziłem :P za każdym razem strzelając sobie w czoło po sprawdzeniu lapka :D no normalnie takiej sytuacji ze snem to nie miałem :) takie realne sny że aż chce się sprawdzić czy to sen czy to nie sen :P, niektórzy piszą że ich to trzyma 4, może 5 godzin :P kurwa :) mnie ładnie wytrepało na półtora dnia :D
Edit: 23 kwi 2012, 22:19
aha jeszcze jedno :) po tym ma się delirium z bólem gdzieś przeczytałem i sprawdziło się, Tego bólu nie da się porównać z niczym innym (taki przeszywający w środku) : P gdybym nie znalazł ostatnich czterech tabsów Nurofenu PLUS to bym chyba się skręcił przy tych przeróżnych wizjach haluckach i wizualach, może ta minimalna daweczka kodki zadziałała tak na ten sen (a właśnie ibuprofen wzmocniony kodą z podwójnym powerem wystrzelił):D :P do tego ten ból minął po koło 30,40 minutach i zrobiło się cieplutko :) . Przy przygodzie ze Scopem polecam się ubezpieczyć w jakieś, dosłownie :)) - ,,koło ratunkowe" : D
Scalono - Dzielnicowy
ellek1 pisze:zjazd po tym ścierwie jest nie do porównania z np. do futrzakiem
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".