Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 234 / 38 / 0
czytałem trochę o uprawie ziemia najlepiej torfowa nasionka wcisniete w ziemię nie przysypane i doniczka z góry okryta folią na pierwsze 2tyg ja je jeszcze zaprawię mikroelementami
  • 2569 / 531 / 0
No to u mnie wszystko się zgadza poza folią. Spróbuję je przykryć tak jak mówisz
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 38 / 0
no i w cieniu nie na słońcu
  • 234 / 38 / 0
Wysiałem po kilka nasion do każdej małej doniczki wykorzystałem różne gleby ziemię uniwersalną wzbogaconą ziemię do kaktusów i mieszanki obu na spód każdej kramzyt. Nasionka zostały zaprawione zaprawoą mikroelementową Primus B+ wysypane na podłoże i dociśnięte palcem podlane przykryte folią.
LL.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 234 / 38 / 0
Jedna i druga odmiana kiełkuje
m.jpg
M1.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 234 / 38 / 0
Nasiona skiełkowały we wszyskich doniczkach ziemia do kaktusów wg moich obserwacji jest gorsza od uniwersalnej, folię moża zdjąć tak po ok miesiącu.
  • 241 / 30 / 0
Czy dalej ta roślinka jest legalna? Któryś polski sklep para sie sprzedażą? Oczywiscie chodzi o ekstrakt.
  • 2569 / 531 / 0
Nie jest legalne posiadanie suszu, nasion, żywych roślin i jakichkolwiek jej fragmentów
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 38 / 0
Nasiona można normalnie kupić to chyba są legalne
  • 266 / 23 / 0
15 czerwca 2020pawoleh666 pisze:
Nie jest legalne posiadanie suszu, nasion, żywych roślin i jakichkolwiek jej fragmentów
Skąd to info? W ustawie nie ma wzmianki o niej, coś Ci się pomieszało. Legalna.
ehee
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."