Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Po 2g kryształu (dwa różne kryształy po 1g każdy )przez noc na prawie pusty żołądek wyskoczyło mi Kilka żółtych siniaków na udzie. Spotkał się ktoś z czymś takim? Jaka może być przyczyna medyczna takiego stanu? Jakiś narząd w ten sposób chciał wyrzucić syf?
  • 100 / 18 / 0
Uzmi upola manje rublja
- Krećite se, gledajte 3D
https://youtu.be/04u8IR67H8c (Będę z Tobą / street video)
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2023 przez CiekawskiJeden, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
@CiekawskiJeden co to jest
  • 0 / / 0
Zrób morfologię (patrz na płytki) i układ krzepnięcia
  • 633 / 153 / 0
A także wszelkie możliwe próby wątrobowe.
  • 2 / / 0
Myślę, że powinnaś zrobić badanie jamy brzusznej i badanie wątroby i dróg żółciowych. penalty kick online
  • 248 / 83 / 0
Ja tak mam zawsze, jak biorę. Całe nogi i stopy mam w siniakach, ale nie wiem czym to jest spowodowane, bo jakoś nigdy się w to nie zagłębiałam ;) Wychodzi na to, że w końcu bym musiała.
  • 3245 / 617 / 0
Może przy obniżonym tempie krążenia krwi w nogach, na zejściu stimowym, po prostu łatwiej robią się siniaki, zwłaszcza u kobiet. Nogi są ściśle związane z krążeniem krwi przy fazie i po fazie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
badania to podstawa, idz do lekarza. nikt cie tam nie pobije
  • 9 / 5 / 0
29 stycznia 2024nieoszukujsiee pisze:
Ja tak mam zawsze, jak biorę. Całe nogi i stopy mam w siniakach, ale nie wiem czym to jest spowodowane, bo jakoś nigdy się w to nie zagłębiałam ;) Wychodzi na to, że w końcu bym musiała.
Ja tak kiedyś miewałem po krajowie, z tym ze poprostu kończyny sinialy przez krążenie po stimach i wychodziły stare blizny. Takie purpurowe plamy na sinej skórze heh
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.