Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, mam takie pytanie przedsylwestrowe. Jak wyglada łączenie super kamagry (100mg sildenafil +60 mg dapoksetyny) z alkoholem? Nie mówię tutaj o totalnym zalaniu, ale tez nie chodzi mi o jedno piwo.. Rozumiecie :D Wrzucenie tabletki będzie miało sens już na powrocie z imprezy? Tak samo czy sens miałoby zarzucenie przed, a oczekiwanie efektu chociażby samej dapoksetyny po tych +- 6/8 godzinach. Wiem, że pytanie nie jest do końca jednolite, ale pytam licząc na odpowiedź osób które same stosują te środki w takich okolicznościach i mają jakieś spostrzeżenia w tym temacie :) Z góry dzięki!
  • 3223 / 911 / 5
Po 8h nie będzie śladu po dapoxetynie, to samo z sildenafilem. Nie wiem jak interakcje.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.