Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2286 / 288 / 0
Ok lecim zapraszam do dyskusji @Anabolik @Anna S
Wypowiedzi Ala trip raport
Waga 98 kg wzrost 178
Subitramina 15mg dziennie+
Jakieś pilsy z kofą

Ps
Po 2h mogę stwierdzić że sibu chyba działa;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1305 / 162 / 0
Te tabsy treca oddaj kobiecie będzie miała motywację by ćwiczyć z tobą a sobie kup coś dla mężczyzn %-D jak tętno na sibu?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2286 / 288 / 0
@Anna S @Stteetart
@Hash_Oil

Pytanie za 100 punktów czy połączenie snri i ndri jest bezpieczne ??????

Dziś rano opierolilem po śniadaniu 15 mg sibu koło 12.00 MPH 18mg concerty + 4 klapsy treca i jestem dość fajnie rozjebany tak dziwnie przyjemnie a zarazem produktywnie
Zjedzone tylko 2 jajka o sałatka z kurczakiem głodu nie czuć sałatke wcisnolem na musa.
  • 1305 / 162 / 0
Skoro nic sie nie wydarzyło złego to możesz łączyć jak jest hujowy Mix to wiadomo od razu np ja musiałem sam się przekonać ze moklobemid i metkat to hujowy Mix %-D

A jak ochota na aktywność fizyczną ? Wytrzymałość itd ?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2286 / 288 / 0
Wszystko jest ok zapierdalam na rower ;) hehehe
  • 2990 / 1654 / 35
05 maja 2020nCuX pisze:
Ok lecim zapraszam do dyskusji @Anabolik @Anna S
Wypowiedzi Ala trip raport
Waga 98 kg wzrost 178
Subitramina 15mg dziennie+
Jakieś pilsy z kofą

Ps
Po 2h mogę stwierdzić że sibu chyba działa;)
Sibutramina działa solo lub w połączeniu z dobrej jakości energetyki ale najlepiej łączyć jak peak sibutraminy zejdzie.
Ja tak robiłam, kiedyś z Czech miałam lek na A z Fentermina.
On faktycznie działa ale solo i co 2 dzień robiłam przerwy.
I po sibutraminie i fenterminie czułam się stosunkowo dobrze.
Pamiętaj nie przesadzaj z dawkami rób przerwy od uzywania.
Na stymulantach wszystko traci się x3 więcej minerały, owoce i zwłaszcza warzywa, woda zuber.
Sód, potas i magnez, wapn.
A fenyloalanina z tymi związkami wypierdalała mnie na orbitę.
Fenyloalanina jest w mleku, jajkach.
Pamiętają o soku pomidorowy, czasem z buraków ale nie w dzień jej użytkowania tylko dzień pauzy stosuj.
Wszystko co dobre dla serca, wątroby z pożywienia warto abyś do Sibutraminy stosował plus antyoksydantów spore ilości jagody, aronia, pokrzywa.
Pamiętają też o krwi jak decydujesz się na to trzeba pamiętać.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1654 / 35
08 maja 2020nCuX pisze:
@Anna S @Stteetart
@Hash_Oil

Pytanie za 100 punktów czy połączenie snri i ndri jest bezpieczne ??????

Dziś rano opierolilem po śniadaniu 15 mg sibu koło 12.00 MPH 18mg concerty + 4 klapsy treca i jestem dość fajnie rozjebany tak dziwnie przyjemnie a zarazem produktywnie
Zjedzone tylko 2 jajka o sałatka z kurczakiem głodu nie czuć sałatke wcisnolem na musa.
Jeść trzeba na godzinę przed uzyciem po później będzie to niewykonalne.
Zdrowa dieta, minerały, warzywa, antyoksydanty.
Rób przerwy co 2 dzień od tych używek.
Sibutramina może demolować czerwone krwinki, serce oraz powodować udar mózgu.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2286 / 288 / 0
Śniadanko zaliczone ;)
Zielona wypita zabieram się za mycie okien ;)

Ps
Zasnąłem koło 1.30am podbitka o 5.30
Zmęczenia nie czuję
  • 1305 / 162 / 0
Co ty na ketogenicznej jesteś ? Czy węglowodany z tego napoju ?
  • 2286 / 288 / 0
Obiad 2 kostki dorsza na parze garść brokuła + kofa od treca deficyt jest głodu nie czuję
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.