Od dwóch lat biorę wenle 337,5 i 150 lamotrygina.Od paru dni jestem na 300mg wenli i 50 mg lamotryginy. Dodam, że jak codziennie brałam leki tak codziennie paliłam zioło. I tu moje pytanie, czy miał ktoś może jakieś efekty odstawienie? I do tego palił trawę? Czy zioło może pomóc/zaszkodzić w schodzeniu z dawek? Mam mega gonitwy myśli, zaburzenia snu. Śpię bardzo dużo, po 16h albo 4h.
To dopiero 37,5 mg. Przeraża mnie fakt co będzie z dalszym schodzeniem.
Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź, ponieważ czuje, że mój lek stopniowo zaczyna narastać i wraca stan sprzed brania leków.
Ja również biorę wene tyle że dawkę 150 mg i również jaram zioło ostatnio bardzo często, powiem Ci że miałem niedawno taką sytuację że zabrakło mi tabletek i zostałem 8 dni całkowicie bez leku czyli odstawiłem z dnia na dzień. Paliłem trawę, sporo więcej niż zwykle, czasami mi się pojawiały nagłe lęki chwilowe, albo zmiany nastroju w 10 s byłem szczęśliwy i nagle straszny smutek ale weny przez 8 dni nie brałem wcale. Do weny wróciłem jak tylko lekarz wrócił z urlopu i doceniam ją w dawce póki co 150 mg. Polecam Ci Pregabaline. Leczę depresję, lęki, psychozy od ponad 10 lat i wieele leków przetestowałem na sobie, Pregabalina to jak na razie najlepszy lek na świecie jaki mam przyjemność przyjmować. A Wene jak chcesz odstawiać to baaardzo stopniowo.. schodzenie z dawek przez minimum 3 miesiące do zera.
Pozdrawiam
A i bez Weny nie miałem ochoty na seks, właśnie mi dziewczyna przypomniała :)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.