...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Siema

Coś wam tutaj przewine, opisze swoją sytuacje

Mam problem z mefedronem i alkoholem. Ale do rzeczy

Pierwszy raz mefedron wzialem w 2 liceum, to bylo 3MMC, a dla mnie to za mocny shit, więc skonczylo się, że wciagnałem za duzo i dostalem lęków, cały czas sie balem, wrocilem
na chate, stary zawiozl mnie do psychiatryka, Byłem tam 3 miechy. Detoks sie udał, nie pilem alhololu, nie cpalem bo mialem wstręt do mefedronu, wiec byłem czysty.
Potem wpadlem na chwila do ziomka, poznalem go przypadkiem i zaproponował mi kreske. Chodz balem sie bardzo wziasc narkotyk, bo wciąż miałem w pamięci te lęki, ale mysle sobie
kurwa przecież narkotyki powodują radość i nie depresje, więć wziąłem. Fajna faza, ok. Mam tendecje do uzywek, wiec po pierrszxym razie wiedziałem ze bede cpał to dalej.
Wiedziałem, że to uzależnia, ale nie bałem sie konsekwencjii, że sie zacpam czy zancze kraść z domu. I tak sobie cpalem co weekend bo zostawała mi kasa ze studiów

opłacanych przez rodziców, i tak piatek i sobota sobie jadłem po litrze. Zazwyczaj cpalem te lzejsze odmiany mefedronu jak np. 3CMC. Nie brałęm wypierdalaczy bo nie chciałem nieprzespac nocy.
Ale na studiach zaczelo sie pierdolic. Bo mimo ze mialem checi do nauki i powodowała ona u mnie motywacje i chec poszerzania wiedzy, zacząłem sobie kupować alkhol jako sybstutyt
Na początku 3 piwa, ale cpalem dalej i zaczalem pic więcej. Ale jest jeszcze coś, Zacząłem słyszeć głosy w mojej głowie.
I teraz tak. skonczyłem studia, zacząłem staż w jednym z urzędów. I wtedy dowiedziałem sie ze mam problem, ale uwaga nie z mefedronem, a alhoholem. Bo tak jak nie ma mefedronu to nie ma
oczywiście poza wyjątkiem gdy jesteś na bani, wtedy chce sie przypierdolić jeszcze jedną kreske, cisniene miałem zawsze, ale jakos alkholem, czy pozyyczałem hajs od kogoś
to udawało sie jeszcze coś ogarnąć i przycpac. No więc jak nie ma mefedronu to ok, ale jak nie ma piwa to jest strasznie. Ale jak wiedziałem ze mam na 07.30 do roboty to piłem,
dwa czy trzy piwa, codziennie,ale nigdy sie nie upijałem. Tylko jak przyszedł weekend to mefa,alkohol, i tak do pewnego momemtu. A tym momentem jest to że ktoś ogarnał
mi własnie jakiegos wypierdalacza i zaczęły się lęki te same które mialem liceum. I powtórzyła sie historia z przeszłościi ojciec zabrał mnie znowu do psychiatryka i tam powiedziałem
psychiatrze o swoich stanie, a om postawił diagnoze schizofrenie. Nie bede wam dokladnie opisywał historii choroby, potem cos napisze na koniec, ale to potem Kazdy bądz
razie najcześciej przed snem słysze głosy obcych ludzi. Ale radze sobie, jezeli chodzi o chorobe, a nalog juz nie. I teraz podsomowująć

Wróciłem ze szpitala, lekarz mowi, pan nie moze brac, bo pan sie nigdy nie wyleczy. Mysle sobie chuj dam rade. Piłem piwo bezalkoholowe , az pozniej zaczalem pic normalne
i za dwa tygodnie 4 piwa i cisnienie na mefedron. I Wciągnąlem i tak sobie myśle. Dobra dzisiaj zjem sztuke, jutro juz nic. I tak oszukiwałem samego siebie, ze to jest juz ostatnia
kreska. Pozniej strarzy zaproponowali mi odwyk. Wiedzieli ze cpam, bo czesto mialem wielkie oczy i smarkałemm, więc wiedzili ze cpam. ODwyk był drogi, trzeba było za niego niezle
wybulic. Wyszedłem w chuj zmotywowany ,ze przestane cpac, i pierwsze 3 miesiace byly ok. Piłem piwo bezalkoholome, ale mysle sobie, a jedno wypije sobie alkoholowe. I tak przez pierwszy tydzIen,
potem dwa piwka. Aż wkoncu o jedno piwo za duzo, i bylem u kumpla,ktory cpa, to zaproponwał mi kreske, wiec jedna wciagnałem i dalej sobie mowie ze to jedna kreska, ostatnia i tak
miesiac wytrzymalem na jednej lub dwóch kreskach, a potem znowu kupowałem sobie po sztuce do dnia dzisiejszego.
I na koniec napisze tak
Nie mam az takich cisnien na mefedron zeby kraść czy wynosic rzeczy z domu. Traktuje to jako rozrwyke, ale chce skonczyc z tym z dwoch powodów
1) zla sytuacja w rodzinie
2) psychozy jakie powstają na bani.

I jezeli chodzi o psychozy to mefedron mi ryje banie przed snem niezle, ale radość z uzywki jest zbyt duza zeby przestać cpać.

Pisze ten tekst na bani i od dzisiaj sobie powiedziałem ze to juz ostatni raz

Napiszcie coś co o tym myślycie i co zrobić zeby przestać cpac.

Dzieki za przeczyytanie
  • 968 / 96 / 0
Jak masz schize to przestań ćpać bo Cie popierdoli do końca.
  • 641 / 98 / 0
Nie wyjdziesz z tego, nie masz szans....
  • 356 / 69 / 0
zerwac kontakty z kolegami ktorzy cpaja przy tobie albo przynajmniej ograniczyc do wirtualnych. nie bedziesz nigdy czysty kiedy ciagle bedziesz sobie tworzyl okazje do wciagniecia "tylko jednej kreski" i to za friko bez konsekwencji
  • 1290 / 366 / 0
psychoza to jeszcze nic, to najczesciej mija ale porycie depresyjne ci sie zwieksza szybko, juz nie bedzie chcialo ci sie pracowac i skonczysz jako bezdomny, ktory obciaga za mefedron.
Mozesz tego nie czuc, choc na pewno to istnieje, ze masz obnizona serotonine, i przez to depresje, z ktorej sie bedziesz dlugo leczyc, a w tym czasie musisz pracowac. I to, ze dzisiaj mozesz, nie znaczy, ze z dnia na dzien to sie zmieni, wlasnie tak skokowo i zostanie ci tylko obciaganie.
  • 4 / / 0
Tak jak pisałem nie jestem aż tak uzależniony żeby się prosic o bata bo bez batów moge wytrzymać, ale najlepsze jest to, że jak wracałem z psychiatryków i robiłem detoks, to nagle każdy miał mefedron i mnie chciał częstować, a jak ja cpalem to ja musialem wszystkich ratować xd,

Rzeczywiście głosy wkurwiaja, ale żyje z tym i biorąć regualnie leki , nie upijajać się i nie cpajać, każdego dnia jest lepiej,
Zjazd po 3cmc sa duzo lzejsze niz te po 3mmc, dlatego jak wciagalem to tylko takie tematy po ktorych dalo sie zasnac,

Nie mam aż takiej depresji, tylko te glosy mi przeszkadzają, całkowicie je ignortuje,

Na ten moment nie cpam , jak dam dupy to wam napisze i bede was informać jak to jest żyć z podwójną diagnozą,

PZDR
  • 2394 / 653 / 0
Idę sobie ulicą - Głosy napierdalają do mnie -" Rzuć się pod ten samochód - o ten co właśnie nadjeżdża , albo nie jeszcze se pożyj ale idź po wora do typa X , Jak przywalisz to będzie zajebiscie przez parę H, Ugabóga i pół kilo ziemniaków" - ale ja je ignoruje , jestem twardy niech se gadają co z tego że gadają skoro ja się ich nie słucham? LoL . A tak wgl to mnie wcale nie ciągnie do tego Ćpania i wszystko jest w porządku. To jest dla mnie czysta rozrywka i wogole przez nią nie mam problemów tak tylko chciałem wam napisać xD xD xD - niezły hardcore tak to widze jak to czytam. Good Luck z taki podejściem.
  • 3455 / 555 / 2
Weź se poproś lekarza o lek Amisan amisulpryd 30 kapsulek nie 60 60 pelnoplatne po 30 sztuk za grosze jak masz schizofrenie mi glosy calkowicie po tym leku znikly pozfro.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
3-CMC i 4-CMC to nie mefedron, tak gwoli ścisłości, tylko odpowiednio metaklefedron i klefedron.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 186 / 36 / 0
Odstaw te piwa bezalkoholowe, bo jak sam widzisz, są one wstępem do powrotu do nałogu. Zmień nawyki - jak walisz piwa wieczorem do filmu, to odstaw jedno i drugie, wyjdź na spacery, znajdź hobby.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.